Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 20.01.2013.
11:10
Beta A

Vujošević: Bilo je grešaka, ali zadovoljan sam pobedom

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan pobedom nad ekipom Budućnosti u 18. kolu Jadranske lige, ali i da bi njegovi košarkaši trebalo da smanje periode slabije igre.

"Crvena zvezda je u najboljoj situaciji za dobijanje F4 ABA lige" - Dule Vujošević

"Zadovoljan sam pobedom i igrom u većem delu utakmice. Budućnost je dobar kolektiv i nije iznenađenje što postižu dobre rezultate. Bili su sigurno dodatno motivisani zbog utakmice u Podgorici, u kojoj smo demonstrirali moć i pobedili na glamurozan način... Bilo je malo opuštanja i u odbrani i u napadu... Moramo da isključimo te prazne minute", rekao je Vujošević.

Partizan je pobedio sa 63:50, i ostao je na trećem mestu, sa istim brojem pobeda kao i drugoplasirana Crvena zvezda Beograd. Budućnost je četvrta sa dva trijumfa manje. Prvoplasirana Igokea ima tri pobede više od rivala.

Vujošević je kazao da je teško da se prognozira rasplet na tabeli do kraja takmičenja.

"Mora da se ide utakmica po utakmica. U sledećem kolu imamo derbi s Radničkim u Kragujevcu. Stvari su se desile onako kako sam očekivao. Teško je predviđati rezultate u košarci, međutim, ta Igokea, koju niko nije ozbiljno shvatao u borbi za završni turnir na početku, pokazala je da nije iznenađenje. Znaju šta hoće i kako da to ostvare i svaka im čast", rekao je trener.

Organizacija završnog turnira još nije dodeljena, ali u košarkaškim klubovima se uveliko priča da će Beograd biti domaćin, o čemu niko od zvaničnika nije pričao. Prvoplasirana Igokea nema uslova da organizuje završni turnir.

"Crvena zvezda Beograd je u najboljoj situaciji. Imaće verovatno pravo organizacije 'završnog turnira. Ne znam da li će biti u Železniku.. ali ne odustajemo od svojih velikih ambicija, kao što vidite", rekao je Vujošević.

Trener Budućnosti Dejan Radonjić ocenio je da je loše prvo poluvreme odredilo ostatak meča i pobednika, kao i da je njegov tim u pojedinim trenucima delovao plašljivo u prvih 20 minuta.

"Jako slabo smo odigrali prvo poluvreme i tako odredili tok samog meča što se nas tiče. Nedovoljna je koncentracija za ovaj nivo. Igrali smo čak plašljivo tih 20 minuta. Moguće je da taj pad koncentracije i nedostatak energije zbog zamora, ali to ne sme da bude opravdanje. Pokušali smo da podignemo nivo u nastavku, ali bez skoka i trojki nismo imali prostora da ozbiljnije zapretimo", rekao je Radonjić.

Trener podgoričke ekipe rekao je da će pokušati do kraja da se bori za mesto na završnom turniru Jadranske lige, ali da prednost imaju Igokea, Partizan, Crvena zvezda i Cedevita.

"Igokea je najbliža prvoj poziciji. Ja sam i ranije imao mišljenje da su te četiri ekipe kandidati... Mi nismo imali dobar početak i dovoljno pobeda, ali imamo želju da budemo među prva četiri. Biće jako teško, ali smo igrama pokazali da možemo", rekao je Radonjić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online