Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 05.01.2013.
22:03
Beta A

"Zabranjeni" prekinuli meč u "Pioniru"

Frakcija navijača Partizana poznati kao "Zabranjeni" nizom incidenata i velikom bakljadom izazvali su polučasovni prekid meča 16. kola Jadranske lige između košarkaša Partizana i Cibone u hali "Pionir".

Sukob trenera i navijača Partizana - Dule Vujošević u prepirci sa "Zabranjenima"

Duel je prekinut početkom druge četvrtine pri rezultatu 19:16 za Partizan, pošto su "Zabranjeni" počeli da ubacuju tvrde predmete, petarde i baklje na teren. Sudije su zatražile da se isprazni taj deo tribina, a igrači su se povukli u svlačionicu.

Trener Partizana Duško Vujošević prišao je tribini gde se nalaze "Zabranjeni" i zatražio da prekinu sa neredima. On je uputio niz psovki na račun ponašanja pristalica "Zabranjenih". Navijači su potom žestoko izvređali Vujoševića.

Sukob između Vujoševića i "Zabranjenih" tinja od duela Partizana i MZT Skoplja, kada trener crno-belih nije dozvolio igračima da pozdrave ovu navijačku frakciju. Usledile su potom žestoke uvrede na račun Vujoševića, a sve je kulminiralo na večerašnjem duelu sa Cibonom.

Posle skoro 15 minuta pauze Žandarmerija je isterala "Zabranjene" iz dvorane "Pionir", jer u suprotnom meč ne bi bio nastavljen, a Partizan bi izgubio utakmicu službenim rezultatom.

Inače, frakcije navijača Partizana sukobile su se pre početka utakmice. Prvo je došlo do tuče dvojice navijača ispod tribine na kojoj se nalazi otcepljena frakcija "Zabranjeni". Žandamerija ih je brzo razdvojila, a oni su bacili dve petarde ka publici. Redovna publika se potom odmakla od njih, a žandamerija je napravila kordon. Nedugo potom, jedna osoba je ušla na deo gde se nalazi frakcija zvana "Alkatraz" i bacila pirotehničku napravu na vođu navijača koji stoji na šipci.

Navijači koji su stajali pored potrčali su ka njemu, ali je žandamerija sprečila ozbiljniji sukob. Dve sukobljene frakcije navijača Partizana sukobljavale su se i ranije i pravile incidente na utakmicama.

POVEZANE VESTI

Subota 05.01.2013. 22:28
stoka!
Subota 05.01.2013. 22:34
jebes takve navijace kada su uspeli da naprave tolike kazne za klub i to iz "ljubavi". Zamisli samo sta bi se desilo da mrze taj isti klub. To je najobicnija stoka. Od svih kazni koje je partizan u raznim sportovima iznaplacao mogli su da sagrade ceo novi sportski centar i jos da nahrane sirotinju! treba ih izbaciti i zabraniti im pristup na bilo kom stadijonu dozivotno !
Subota 05.01.2013. 22:45
To su necivilizovane bitange kojima nije mesto medju ljudima. Oni krnje i brukaju imidz Srbije. Gde god se pojave prave sranje. Mars djubreta , zgadili ste se Srbiji.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online