Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.10.2012.
10:04
Beta A

Košarkašima Partizana teško pao poraz od CSKA

Košarkašima Partizana teško je pao poraz u Evroligi u četvrtak uveče od CSKA posle produžetka, a svi su se složili da tim treba da nastavi da trenira i usavršava se.

Vladimir Lučić

"Ovo je težak poraz, pošto smo imali utakmicu u svojim rukama: šut za pobedu i četiri poena prednosti u produžetku, što ne treba da se ispušta. Pokazali smo da nam fali iskustvo. Iskoristili smo energiju koja se prenela sa tribina, ali na kraju nismo imali sreće ni iskustva da to privedemo kraju. Iz svake utakmice treba da naučimo nešto novo, pa tako i iz ove", rekao je kapiten Vladimir Lučić posle poraza od 76:71.

Odlično je igrao i Bogdan Bogdanović, ali mu je poraz teško pao, tako da se u svlačionici, pred novinarima, borio sa suzama.

"Mislim da smo iz ovog poraza izašli upola jači jer smo igrali protiv ovako dobre ekipe. Imao sam taj šut za pobedu... Nisam se tu ništa nervirao. Išlo me je, trener je rekao da ide na mene, sledeći put će na nekog drugog", rekao je Bogdanović.

Na zapažanje novinara da je izgledalo kao da ima višegodišnje iskustvo u Evroligi, 20-godišnji Bogdanović se nasmešio i odgovorio: "Samo je izgledalo".

Nenad Krstić i Dejan Musli

Mladi centar Dejan Musli igrao je odlično protiv Nenada Krstića, i u "Pioniru" zabeležio najbolju partiju u karijeru.

"To je sada totalno nebitno zato što smo izgubili, sve pada u vodu kako je ko odigrao. Samo treba da nastavimo da radimo i treniramo. Večeras smo se trudili, odigrali smo koliko-toliko korektnu odbranu, i imali šut za pobedu. Nadam se da će sledeći put ući", rekao je Musli.

Novinari su primetili da je igrao sa mnogo samopouzdanja, a on je odgovorio da je to sastavni deo igre.

"Ne može se igrati bez samopouzdanja. Svako treba da bude u funkciji tima i da pruži 100 odsto... ma, 200 odsto. Tako se uvek igra u Partizanu, tako će se igrati i dalje... Značilo bi nam da smo pobedili, ali pošto nismo, treba da nastavimo da radimo i nadam se da ćemo u sledećim mečevima usrećiti našu publiku", rekao je 21-godišnji centar.

Dru Gordon je kazao da nije zadovoljan utakmicom jer niko ne može da bude zadovoljan porazom.

Igrao skoro ceo meč, jer je Tori Tomas bio povređen - Leo Vesterman

Leo Vesterman je kazao da se tim dobro spremio i da treba da nastavi tako, a ocenio je i da su njegove odluke u finišu bile ključne za poraz.

"Dobro smo se spremili, uradili smo šta smo hteli, trener nam je rekao da je ponosan na nas. Borili smo se za svaku loptu, ali smo bili umorni na kraju, pa smo grešili... odnosno, ja sam grešio i doneo loše odluke i to je ključ utakmice", rekao je Vesterman.

"Moramo da nastavimo... Imamo mlad tim i izuzetno vredno treniramo, stvarno napredujemo svake nedelje", dodao je Vesterman.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online