Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 13.07.2012.
15:52
Telegraf.rs A

Luka Pavićević novi trener Zvezde?

"Nije trenutak da sada pričam o tome. Ako nešto bude jasnije narednih dana, onda ću konkretnije o tome" rekao je kratko za podgoričke "Vijesti" Luka Pavićević.

Menja Svetislava Pešića na klupi Crvene zvezde? - Luka Pavićević

Saga vezana za Svetislava Pešića i KK Crvena zvezda dobila je epilog – trofejni trener odlazi, a na njegovo mesto dolazi sadašnji selektor Crne Gore Luka Pavićević!

Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović dogovorio je, kako saznajemo, dvogodišnju saradnju sa nekadašnjim košarkašem Zvezde i FMP-a. Pavićević bi u Beograd došao odmah po završetku obaveza u nacionalnoj selekciji Crne Gore.

Luka je sa nacionalnim timom na Zlatiboru, na pripremama, a u kratkoj izjavi za podgoričke Vijesti je rekao: "Nije trenutak da sada pričam o tome. Ako nešto bude jasnije narednih dana, onda ću konkretnije o tome".

Pešić je, to je poznato, veoma principijelan trener, a kada se ne ispune sve dogovorene stvari, njegov odlazak je neminovan. Iako nije tajna da mu Zvezda duguje pare, valja spomenuti da ni on nije ispunio baš sve od onoga što se sa Čovićem dogovorio prošlog leta.

Prvo i osnovno, nije pružio pravu šansu Nemanji Nedoviću, koji je otišao u Lijetuvos Ritas, ali ni mladom reprezentativcu Aleksandru Cvetkoviću. Jedini koji je, ako se to tako kaže, zaista napredovao u prošloj sezoni je Bojan Subotić.

Kako saznajemo, Crvena zvezda bi trebalo da održi sednicu Predsedništva posle koje će se znati šta se osim smene trenera očekuje u narednim mesecima.

Čović: Šanse da Pešić ostane su pola-pola

 

U izjavi za “Sportski žurnal”, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio je da su polovične šanse da Svetislave Pešić ostane na klupi ‘crveno-belih’.

 

“Ako već insistirate, šanse su 50:50 “, rekao je Čović za “Žurnal” i dodao da se o tome raspravljalo i na sednici Predsedništva: “Naravno, razgovarali smo i o problemu sa Pešićem i naš stav po tom pitanju je jednoglasan. Nema razlike i u mišljenjima i kada je u pitanju pristup tom problem. Do kraja jula klub će izmiriti deo obaveza prema Pešiću, dok će ostatak biti isplaćen do kraja avgusta. Takođe, uskoro ćemo se dogovoriti oko njegovog daljeg rada ili oko sporazumnog raskida ugovora. Predstoji nam još razgovora sa advokatom gospodina Pešića, videćemo kako će se to završiti”, kaže Čović.

 

Pred početak prošle sezone Pešić je, za razliku od prvog mandata u Zvezdi, potpisao ugovor na ‘2+1’ godinu, ali uprkos tome neizvesno je hoće li i dalje predvoditi ‘crveno-bele’.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online