Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 09.07.2012.
20:02
Kurir A

Hezonja: Hoću u Partizan, jer mi je najdraži klub!

"Partizan je moj najdraži klub. Draži od Cibone i od svih ostalih", rekao je mladi hrvatski košarkaš Mario Hezonja.

"Ja nijednog Srbina ne znam da je nekakav divljak, to su odlični ljudi" - M. Hezonja

Velika nada hrvatske košarke, Mario Hezonja, priznao je da bi voleo da dođe u redove Partizana. Nakon što je ovaj 17-ogodišnji bek izabran u idealnu petorku Svetskog omladinskog prvenstva, kaže da će odluku o novom klubu doneti posle odmora, a do tada ostaje član Zagreba.

"Čitam hrvatske tračeve i onda naletim da Dule Vujošević želi Hezonju u Partizanu. Pa naletim na Barselonu, pominju se Grčka, Turska, svašta nešto. Što se mene tiče, prvo idem u Dubrovnik da se odmorim, a za ostalo ćemo videti i u krugu porodice ćemo odlučiti šta je najbolje", ističe Hezonja koji smatra kako ne bi pogrešio kad bi odlučio da nastavi karijeru u Partizanu.

"Partizan je moj najdraži klub. Draži od Cibone i od svih ostalih. Oni navijači, to nema niko na svetu, to je luda kuća, kada oni dođu daješ 300 posto od sebe. A što se tiče igrača, po radu su najpoznatiji na Balkanu, a i šire", pohvalio je Hezonja "crno-bele" i dodao:

"Kod nas ima 200 selektora u svakom kafiću. Svi sa nekim vizijama, tako da problema može da bude samo sa naše strane. Ja nijednog Srbina ne znam da je nekakav divljak, to su sve odlični ljudi. Čak su bolji nego ovi naši, smatra mladi Dubrovčanin, a na pitanje bi li imao problema zbog odlaska u Beograd, poručuje:

"Verovatno bih imao, ali to me ne interesuje, naši su nas davno izdali".

Vujošević: Partizan želi Hezonju! 

 

Mladi košarkaš Zagreba Mario Hezonja jedan je od najvećih evropskih talenata, a u domovini su ga već proglasili naslednikom legendarnog Dražena Petrovića. Iako ima samo 17 godina, već sad u svojim redovima ga žele Barselona, koja ga je navodno kaparisala sa 150.000 evra. Ipak, ni šampion Srbije ne želi da osustane od njegovog dovođenja.

 

"Hezonja je vrlo talentovan igrač, znam da ga želi nekoliko velikih evropskih klubova. Zainteresovan je i Partizan, ali je transfer daleko od realizacije. Ne bih voleo da se ime Partizana u medijima upotrebljava kao mamac za ostale klubove. Ako bi Mario ipak došao u Partizan, učinili bismo sve da ta saradnja bude u interesu kluba, njegove porodice i njega samog, kao i, naravno, u interesu hrvatske košarke", rekao je trener crno-belih Duško Vujošević.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.07.2012. 21:44
Uopsteno, protivnik sam dovodjenja stranih igraca u domace klubove,smatram da je bolje dati sansu nekim nasim klincima,nego afirmisati tudje igrace.
Utorak 10.07.2012. 13:09
srbija ima 500 boljih
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online