Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 11.06.2012.
19:31
Vestionline A

Jovanović: Podršku navijača pretvoriti u pobedu

Košarkaši Partizana svesni su propusta u drugom meču finala plej ofa i tvrde da će u trećem duelu protiv Crvene zvezde Beograd, koji se u utorak od 20 časova igra u "Pioniru" biti na potrebnom novou.

Vlada Jovanović

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je da njegova ekipa u treći meč finala plej-ofa Superlige sa Crvenom zvezdom mora da uđe sa mnogo više energije i samopouzdanja nego pre nekoliko dana.

"Na prethodnoj utakmici nismo imali potrebnu energiju, koja je u plej-ofu, a pogotovu u finalnoj seriji od presudnog značaja. Igramo pred našim navijačima, i verujem da ćemo njihovu podršku pretvoriti u snagu na terenu. Pristup utakmici i koncentracija tokom svih 40 minuta, uz veliko zalaganje i pruženu energiju je jedini put ka ostvarenju cilja", rekao je Jovanović za sajt kluba.

Sličnog mišljenja je i mladi igrač Danilo Anđušić.

"Prošli meč je bio veoma težak, igrali smo pred njihovim navijačima. Otvorili smo loše utakmicu, dozvolili Zvezdi da igra svoju igru sa dosta kontranapada i osvojenih skokova, što je naravno njima odgovaralo i tu su stekli prednost. Drugo poluvreme zaigrali smo bolje, uspeli da se približimo na tri razlike, ali smo u odlučujućim trenucima propustili šanse da se skroz rezultatski vratimo" rekao je Anđušić.

Mladi šuter je svestan značaja treće utakmice.

"Sada igramo pred našim navijačima i nadamo se zaista velikoj podršci, jer nam to mnogo znači. Još ništa nije gotovo, mi idalje imamo prednost domaćeg terena. Trudićemo se da pobedimo u narednom meču i tako vratimo prednost u ovoj seriji" dodao je Anđušić.

Kapiten Partizana Petra Božić veruje u tim koji predvodi.

"Postoje stvari koje treba da poboljšamo u odnosu na prethodnu utakmicu, ali ono što je najvažnije jeste da odigramo sa mnogo više energije i samopouzdanja u odlučujućim momentima. Jeste bilo malo vremena između utakmica, ali sa druge strane i dovoljno. Daćemo sve od sebe da uz podršku naših navijača sve te stvari budu na mnogo boljem i većem nivou. Siguran sam da ćemo, kao i uvek, imati veliku podršku i ogromnu energiju koja će dolaziti sa tribina", istakao je kapiten Petar Božić.

Zbog bezbednosnih razloga kapacitet dvorane Pionir će za ovu utakmicu biti smanjen. Iz tog razloga za meč će važiti samo godišnje ulaznice.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online