Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.06.2012.
15:05
Vestionline, Beta A

Tomas: Sutrašnji meč mogao bi da bude odlučujući

Košarkaš Crvene zvezde Omar Tomas ocenio je da bi drugi meč u finalnoj seriji Superlige s Partizanom mogao biti odlučujući, dok je trener crveno-belih Svetislav Pessich kazao da nije siguran u to, ali da će svakako biti dobro da njegova ekipa pobedi.

Uzdanica crveno-belih - Omar Tomas

"Sutra nas čeka velika utakmica u kojoj moramo da pobedimo ako želimo da ostanemo u borbi za titulu. Sutrašnja utakmica mogla bi da bude ključna u ovoj finalnoj seriji", rekao je Tomas novinarima u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

On je dodao da "ključ Zvezdine igre" treba da budu dobra odbrana i ofanzivni skokovi.

Trener Pešić kazao je da njegova ekipa finale doživljava kao novi izazov i da su igrači "srećni što su tu".

"Svi smo raspoloženi. Imali smo dobru prvu utakmicu, koja je bila kvalitetna i sadržajna. Naravno, bilo je i grešaka, ali to je normalno za finale. Atmosfera u ekipi je dobra, a isto to želim i od naših navijača na tribinama... Ne znam da li je ovaj meč odlučujući, ali sigurno je dobro kada se pobedi", rekao je Pešić.

Partizan je u prednosti, pošto je prvi meč rešio u svoju korist sa 92:83. Strateg Zvezde je ocenio da njegovi igrači u narednim utakmicama moraju da budu mirniji, lukaviji i da ne prave ishitrene faulove.

"Put do pobede zavisi i od reakcije protivnika na našu igru i od suđenja. Ono što nama nedostaje ne rešava se od danas do sutra, a to je bolja kontrola emocija. Moramo da budemo mirniji, lukaviji i da ne pravimo ishitrene faulove", rekao je Pešić.

Trofej prvaka Srbije u košarci pripašće ekipi koja prva stigne do tri pobede.

Bez prodaje ulaznica za drugi meč Zvezde i Partizana

 

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da se ulaznice za drugu utakmicu finalne serije Superlige sa Partizanom neće naći u slobodnoj prodaji.

 

"Danas je održan sastanak predstavnika Zvezde, Partizana i policije na kojem je odlučeno da neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji. Partizan će dobiti 30 ulaznica za rukovodstvo, kao što je to bio slučaj sa nama u prethodnoj utakmici kada su oni bili domaćin", rekao je portparol Zvezde Jovo Karanović i dodao da će navijači moći da uđu u beogradsku halu "Pionir" samo sa sezonskim kartama, a da će deo ulaznica biti podeljen sponzorima.

 

Trener crveno-belih Svetislav Pešić apelovao je na navijače svog kluba da navijaju "fer i sportski".

 

"Nema potrebe da se skandiraju imena Partizanovih igracča. Neka naši navijači pevaju Zvezdinim igračima, a imaju i toliko lepih pesama posvećenih klubu", istakao je Pešić.

 

Drugi meč finalne serije igraće se sutra u 20.00, a Partizan trenutno vodi sa 1:0.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online