Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 15.05.2012.
23:34
Vestionline, Beta A

Jovanović hvali pravi derbi, Pešić grmi na sudije

Trener Partizana Vladimir Jovanović rekao je da je večerašnja utakmica protiv Crvene zvezde bila "pravi derbi", ali da su njegovi košarkaši mogli da pobede i pre produžetka.

"Ovo je bio derbi u pravom smislu te reči, igralo se na jednu loptu. Nijedna ekipa nije uspela da prelomi u regularnom delu, a mi smo mogli uz malo pametniju igru da se 'odlepimo' na nedostižnu razliku, ali nismo uspeli", rekao je Jovanović.

Partizan je pobedio posle produžetka sa 83:78. Crno-beli su u prošlom kolu pobedili Radnički iz Kragujevca u derbiju.

"Trpeli smo veliki pritisak prethodnih dana. Nismo ostali sveži posle pobede nad Radničkim", kazao je Jovanović.

Trener Zvezde Svetislav Pešić oštro je kritikovao suđenje i ironično govorio o sudijima i njihovoj odluci da Andreji Milutinoviću dosude nesportsku grešku.

"U propozicijama piše da ne sme da se priča o suđenju, ali to je nonsens. Presudila je namerna lična Milutinovića. Ona jeste postojala, ali mu je jedan igrač Partizana nabio lakat u leđa, tako da je to morala da bude obostrana greška", rekao je Pešić i dodao:

"Sudije su dale svoj maksimum, kao i mi. Dosta dobro su kontrolisale utakmicu, vidi se da su se dobro spremili", dodao je Pešić.

On je kazao da se njegov tim držao plana, ali se umorio pred kraj.

"Držali smo se plana, a to je da ne razmišljamo o njihovoj igri. Uspelo nam je u prvih 38-39 minuta. Bez želje da potcenim protivnika, ali smo više pokazali u regularnom delu. Bilo je dobro, ali su se igrači umorili. U produžetku su bili bolji", kazao je Pešić.

POVEZANE VESTI

KOŠARKA Počinje!
Sreda 16.05.2012. 10:29
Dobro, jeste istina da je trebala da bude obostrana, ali kako jedan Milutinovic, B. Popovic i Ilic smeju sebi da dozvole onakve gluposti??? ALO!!! Pa dobili bi derbi da nije njihovog ega!!! Milutinovic neka skrene paznju sudijama ili neka ceka Katica posle meca ako sme... Popovic, ako izgubi jednu loptu ne sme sebi da dozvoli da gurne Dzejmsa, jer ga je ovaj ponizio 30 s pred kraj, a Ilic ne sme da pravi faul ako vidi da je protivnicki igrac na ziceru 20s pre kraja... I ne treba da pobedimo dok god igraci sebi dopustaju ovako nesto, i prolaze nekaznjeno od strane trenera...ALO TAD SMO TREBALI DA POBEDIMO, A ONI SE TRUDE DA IZGUBE...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online