Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.04.2012.
23:33
Vestionline A

Partizan u Kragujevcu, Zvezda čeka Megu

Mečevima u sredu nastavlja se domaća košarkaška Agroživ Superliga Srbije, a derbi 4. kola igra se u Kragujevcu gde Radničkom u goste dolazi Partizan. Crvena zvezda će pokušati da se iskupi protiv Mega Vizure, Hemofarm dočekuje Radnički FMP, dok BKK gostuje Vojvodini.

Radnički uvek motivisan za Partizan - Vlada Jovanović

Jedini neporaženi tim ASL Partizan mt:s gostuje Radničkom koji je savladao “crno-bele“ u Kragujevcu u januaru ove godine sa 92:80. Trener crno-belih Vlade Jovanović je istakao da Kragujevčani ulazi motivisano u duele protiv njegove ekipe.

"Ovo je četvrta utakmica u kojoj se susrećemo sa ekipom Radničkog ove sezone. Ni jedna od tih prethodnih utakmica nije bila ista. Svaka je imala svoju specifičnost i verujem da ni ona poslednja koju smo odigrali neće biti parametar za pripremu sledećeg meča. Mi jako dobro znamo sa kim igramo, mislim da i bez obzira što se priča da su u blagoj igračkoj krizi, da se to ne odnosi na utakmice sa Partizanom.
Oni su i ranije imali uspone i padove forme, međutim utakmice protiv Partizana su igrali dobro i jako dobro se motivisali za te mečeve, pogotovu za one u Kragujevcu.
Od nas se očekuje da nastavimo svojim zacrtanim putem prema ciljevima koje smo odredili na početku sezone. Za te ciljeve treba da pružimo u kontinuitetu dobre igre i trudićemo se to i da uradimo", rekao je Jovanović.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se u sredu od 20 časova u hali Jezero u Kragujevcu.

Crvena zvezda Diva je razočarala tokom vikenda porazom od BKK Radničkog, a tim koji predvodio grupu ekipa sa skorom 2-1 pokušaće da se iskupi protiv Mega Vizure, jedno od dva tima bez pobede.

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je da će se njegova ekipa truditi da pruži "više od maksimuma".

"Trudićemo se da u ovom trenutku damo više od maksimuma i da uđemo u mirnu završnicu. To će sigurno zahtevati napor od mojih igrača, ali siguran sam da su oni za to spremni. Za meč sa Mega Vizurom se pripremamo na isti način kao i za svakog protivnika, maksimalno ozbiljno. Međutim, nešto je manje vremena za pripremu, jer kad izgubimo utakmicu kao što je to bio slučaj protiv BKK Radničkog mi se dosta bavimo uzrocima poraza, temeljno analiziramo i pokušavamo da uočimo probleme", kazao je Pešić i dodao:

"Protiv BKK Radničkog smo definitivno odigrali dobru, ali ne najbolju utakmicu ove sezone. Očekujem da ćemo to ponoviti i protiv Mege i ako to uradimo sigurno ćemo ući u poslednju četvrtinu sa 15 poena razlike i onda sudijske odluke neće uticati na ishod meča", rekao je Pešić.

Zvezda dočekuje Megu u sredu od 19 časova u beogradskoj hali Pionir.

ASL, 4. kolo:
Hemofarm – Radnički FMP 19,00
Crvena zvezda – Mega Vizura 19,00
Radnički KG – Partizan mt:s 20,00
Vojvodina – BKK Radnički 20,00

Tabela:
1. Partizan mt:s 3-0
2. Crvena zvezda Diva 2-1
3. BKK Radnički 2-1
4. Radnički FMP 2-1
5. Radnički KG 2-1
6. Vojvodina Srbijagas 1-2
7. Mega Vizura 0-3
8. Hemofarm Štada 0-3

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online