Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 12.01.2010.
19:49
Vestionline A

Janakis: Svako želi da pobedi Partizan

Košarkaši Partizana su već u prošlom kolu pobedom nad Ljetuvas Ritasom obezbedili prolaz među 16 najboljih ekipa, a u sredu crno-bele očekuje duel u Atini protiv Olimpijakosa, jednog od kandidata za ovogodišnje osvajanje titule najbolje tima "starog kontinenta".

Trener domaćeg tima Janakis Panajotis rekao je da će njegova ekipa igrati sa puno motiva protiv velikog protivnika.

"Partizan je klub sa velikom tradicijom i mnogo trofeja i svako ima dovoljno motiva kada igra protiv njih. Svako želi da pobedi Partizan. Oni u Atinu dolaze rasterećeni, što bi nama moglo da donese dosta problema, pa stoga u utakmicu ulazimo maksimalno skoncentrisani. Mi ne želimo samo da pobedimo Partizan već hoćemo da odigramo dobru utakmicu na visokom nivou. Nadam se da će naši navijači doći u velikom broju da nas podrže i svojim navijanjem ulepšaju ovaj praznik košarke“, rekao je Janakis.

Strateg Partizana Duško Vujošević rekao je pred put u Grčku da je njegova ekipa samim plasmanom u Top 16 ostvarila veliki uspeh, ali da u Atinu ne idu sa belom zastavom.

Bek crno-belih Dušan Kecman smatra da igrači i navijači Olimpijakosa žele da se revanširaju Partizanu za poraz u Beogradu.

"Sama utakmica nema takmičarski karakret ni za nas ni za njih, ali će se igrati za prestiž, a domaćini će takođe želeti da nam vrate za poraz u Pioniru. Mi ćemo dati svoj maksimum kako bi na najbolji način završili ligaški deo takmičenja u Evroligi. Olimpijakos je sastavljen od vrhunskih igrača, koji imaju veliki motiv da osvoje pehar šampiona u Parizu, pa stoga znamo da nam neće biti lako, rekao je Kecman.

Utakmica između Olimpijakosa i Partizana igra se u sredu od 20.30 časova u atinskoj dvorani Mira i prijateljstva u okviru Grupe B.

U istom terminu, takođe u Grupi B, Efes Pilsen i Lijetuvos Ritas odlučiće o tome ko će u drugu fazu. Litvanci dočekuju Unikahu, tim koji je već u Top 16, dok Efes Pilsen gostuje u Orleanu. Ako i Efes i Ljetuvas ostvare pobede u narednu rundu takmičenja plasiraće se tim iz Litvanije.

Grupa B, Sreda, 20.00 časova
Orlean - Efes Pilsen
Lijetuvos Ritas - Unikaha
Olimpijakos - Partizan

Tabela:
Olimpijakos 7-2
Unikaha 6-3, Partizan 5-4
Lijetuvos Ritas 4-5
Efes Pilsen 3-6
Orlean 2-7

Grupa D, sreda 20.30 časova
Aseko Prokom - Himki
Armani Džins Milano - Real Madrid
EVE Baskets - Panatinaikos

Tabela:
Real Madrid 7-2
Panatinaikos 7-2
Himki 6-3
Armani Džins 3-6
Prokom 3-6
EVE Baskets 1-8

Grupa A, četvrtak
Cibona - Asvel Basket
Fenerbahče - Žalgiris
Regal Barselona - Montepaski Sijena

Tabela:
Barselona 9-0
Montepaski 8-1
Asvel Basket 3-6
Fenerbahče 3-6
Cibona 2-7
Žalgiris 2-7

Grupa C, četvrtak
CSKA Moskva - Kaha Laboral
Lotomatika - Union Olimpija
Marusi - Makabi Elektra

Tabela:
Kaha Laboral 7-2
CSKA Moskva 7-2
Makabi Elektra 6-3
Marusi 3-6
Lotomatika Roma 3-6
Union Olimpija 1-8 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online