Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 14.02.2012.
23:33
Vestionline, Blic A

KK Crvena zvezda umesto Beograd dodala DIVA

Košarkaški klub Crvena zvezda dobila je u utorak glavnog sponzora i do kraja sezone će se zvati Crvena zvezda Diva.

KK Crvena zvezda i DIVA potpisali ugovor o sponzorstvu

Posle potpisa ugovora sa SEAT-om, koji je postao zvanično vozilo kluba, KK Crvena zvezda je dobila i naslovnog sponzora. U prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu ozvaničena je saradnja sa kompanijom DIVA, renomiranim proizvođačem vode za piće, pa će čuvena Durmitorska voda od danas će stajati u zvaničnom imenu kluba - Crvena zvezda DIVA.

Svoje zadovoljstvo potpisanom saradnjom prvi je izrazio predsednik Skupštine KK Crvena zvezda Živorad Anđelković.

"Kao što sportski deo Crvene zvezde ima svoje ciljeve na terenu, tako i poslovni deo kluba ima svoje zadatke koje mora da ispuni, jer bez toga nema uspeha čitavog kolektiva. Zadatak koji je uprava Crvene zvezde postavila ispred sebe je da sponzorske ugovore ne potpisuje samo na jednu godinu već da se ta saradnja obnavlja i u godinama koje dolaze. Jer, to samo to bi značilo da je klub svojim partenerima uspeo da vrati poslovnu sardanju na pravi način. Mi smo u ovom trenutku zadovoljni jer smo uspeli da potpišemo veliki broj višegodišnjih ugovora. To znači da su firme i preduzeća prepoznale ono što Crvena zvezda planira", rekao je Anđelković i dodao:

"Sa kompanijom Diva smo razgovarali na istu temu i to je garant da će Crvena zvezda imati kontinuitet u poslovnoj saradnji. Pozivamo naše prijatelje Zvezdaše da pobaju ovu vodu, jer smatram da će ona biti najkvalitetnija uz pobede koje nas očekuju. Crvena zvezda je donela jednu internu odluku, da u sponzorsku pulu budu zastupljene privatne kompanije, odnosno da u nijednoj firmi koja je uključena kao sponzor Crvene zvezde ne bude 100 odsto državnog kapitala. To je podatak koji treba da se analizira, da se razume, i koji daje odgovore na mnoga pitanja o Crvenoj zvezdi u ovoj godini i u narednim godinama", konstatovao je Anđelković.

Predsednik Zvezde Nebojša Čović izrazio je veliku zahvalnost Kompaniji DIVA.

"Mislim da smo dobili jednog značajnog sponzora. Veliki napor je danas izdvojiti sredstva za sport s obzirom da znamo kakava nam je i koliko problematična ekonomska situacija svetska. Zato smo vrlo zahvalni i očekujemo da ćemo u ovoj godini napraviti temelje neke dalje saradnje, jer ne mislimda ovaj ugovor treba da bude samo na jednu godinu. Crvena zvezda se od danas zove Crvena zvezda Diva. Mislim da se lepo rimuje, a ovo diva može da bude i div. Mi ćemo se potruditi da maksimalno opravdamo ovakav pristup sponzora. Ako se pitate na koji način, pa na osnovu određenih rezultata koje želimo da postignemo", rekao je Čović i potom istakao:

"Kad to kažem ne želim da naš trener, ni igrači to protumače kao pritisak. Ali, hajde da probamo da ostavrimo najbolje moguće rezultate svi zajedno. Ponavljam, vrlo sam zahvalan gospodinu Perišiću na odluci koju je doneo zajedno sa svojom kompanijom, potrudićemo se da maksimalno opravdamo ovu saradnju, a na ovaj način polako formiramo jedan koncept održivog sistema Crvene zvezde", zaključio je Čović.

Sreda 15.02.2012. 00:23
Kada budu igrali protiv Partizana,ispred Diva mogu da dodaju porno :)
Sreda 15.02.2012. 10:30
Samo jos fali da stave J.K. ispred DIVA....bruka..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online