Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 12.11.2011.
15:15
Vestionline A

Krstić: Igraću za Srbiju u kvalifikacijama za EP 2013!

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i član moskovskog CSKA Nenad Krstić izjavio je u intervjuu za "Sportal.rs" da će igrati za nacionalni tim "orlova" i u kvalifikacijama za EP u Sloveniji 2013. godine.

Još nije prelomio - Nenad Krstić

Krstić je demantovao navode grčkih medija, koji su pre nekoliko dana preneli informaciju da planira da se povuče iz reprezentacije, razočaran svime što se desilo tokom Eurobasketa u Litvaniji.

"Grčki novinar je loše preneo moju izjavu. Na raspolaganju sam selektoru i stručnom štabu. Ne postavljam pitanje kada je igranje za reprezentaciju u pitanju, pa ću tako biti spreman i da nastupam u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Sloveniji", rekao je Krstić.

On je bio jedan od junaka pobede CSKA na gostovanju Panatinaikosu u Atini 76:78 u velikom derbiju 4. kola Evrolige sa 14 poena i 11 skokova.

"Zadovoljan sam u Moskvi i sve teče po planu. Ekipa se još uigrava, i idemo polako, iz utakmice u utakmicu. Imamo još nekoliko stvari koje moramo da popravimo i sve će biti kako treba", dodao je Krstić.

Bez lažne skromnosti, srpski centar već promoviše svoj CSKA u jednog od učesnika završnog fajnal-fora Evrolige.

"Da, ne želim da se krijem. Dosadašnje igre dozvoljavaju nam da gledamo stvari na taj način, tako da mislim da ćemo biti na fajnal-foru u Istanbulu", dodao je Krstić.

Čak ni eventualni odlazak Andreja Kirilenka ne kvari Krstićevu viziju.

"Neverovatan je igrač. Bio bi to veliki gubitak, ali mislim da bismo uspeli da pronađemo sebe. Veoma dobro radimo kao tim, što mi daje razlog za optimizam, sa Kirilenkom ili bez njega", dodao je Krstić.

Krstić: Stidim se incidenta i tuče u Atini

 

Boravak u Atini nije mogao da prođe bez oživljavanja košmarnog sećanja na tuču srpskih i grčkih reprezentativaca uoči SP u Turskoj 2010, u kojoj je Krstić bacio stolicu na Janisa Burusisa.

 

"Čak i danas osećam veliku sramotu što sam bio deo toga. To, jednostavno, nije bio Nenad. Priznajem, bio sam uplašen. Video sam ljude oko sebe, zgrabio stolicu i bacio je na Burusisa. Često razmišljam o tome i zakleo sam se sebi da nikad više neću učestvovati u takvom incidentu. Samo sam hteo da zaštitim saigrače, što je sveta dužnost. Iz tog ugla gledano, biću uvek spreman da štitim momke iz mog tima, ali nikad nisam osetio usamljenost kao te noći, jer sam prenoćio u policiji. Bio sam prepušten sebi, a samo sam pokušao da zaštitim druga. Osetio sam razočaranje, ne zbog toga što nije bilo nikog od saigrača, već zbog toga što niko iz reprezentacije nije bio sa mnom. Pitao sam se zašto su me ostavili samog", zaključio je Kristić.

POVEZANE VESTI

Subota 24.12.2011. 16:44
nadam se.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online