Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 03.11.2011.
22:54
Beta A

Jovanović: Vratili smo se u igru!

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović kaže da pobedu protiv Šarlroa od 91:81 želi da iskoristi da motiviše ekipu za naredne utakmice.

Evroliga je minsko polje - Vlada Jovanović

"Odigrali smo dobru utakmicu i trudićemo se da iskoristimo ovaj meč da psihološki podignemo tim i uđemo u naredne utakmice mnogo motivisanije. Atmosfera je bila prelepa", rekao je Jovanović novinarima u hali Pionir posle pobede nad Šarlroa.

On je istakao da je sada mnogo lakše, pogotovo jer igrači znaju da koriste ono što se očekuje od njih.

"Lakše je kada pobediš. Meni je pored pobede drago što igrači ulaze u svoje uloge i znaju da cene minute koji su im dati i ono što se očekuje od njih. Vratili smo se u igru i naredne utakmice ćemo pokušati da iskoristimo da još nekim igračima nađemo pravo mesto", rekao je Jovanović.

Trener Partizana je ocenio da je njegov tim imao veliki pritisak pred meč.

"Pred meč se stvorio veliki pritisak, jer smo protiv Efesa odigrali zadovoljavajuće, a posle nesrećno izgubiti. Protiv Makabija sam bio zadovoljan kako smo postavili utakmicu. Publika je pritisak prebacila na nas. Nisam znao kako će reagovati ekipa i dva-tri dana posle Jadranske lige nismo imali vremena da se vratimo", kazao je Jovanović.

On je istakao da Šarlroa u utakmice Evrolige ulazi rasterećeno, jer je ispunio primaran cilj, a to je kvalifikovanje za takmičenje.

"Hteli smo da damo maksimum. Šarlroa je pobedio ekipu koja je dobila tim koji je kandidat za završnicu takmičenja (Anadolu Efes). Oni su ostvarili ambicije, a cilj im je bio plasman u Evroligu. Opuštenije ulaze u utakmice, što se vidi u procentima šuta. Igraju na manji broj poena", rekao je Jovanović.

Jovanović je kazao da će nastaviti praksu da pruža šansu što većem broju igrača.

"Pokušavam na svaki način da uključim veliki broj igrača. Evroliga je opasno takmičenje. Imamo dosta igrača koji nikada nisu igrali ozbiljnije takmičenje i čini mi se da je to skupa škola, ali nećemo odustajati od te prakse. Kroz ovu školu se najbolje uči", zaključio je Jovanović.

U grupi C tri ekipe na čelu sa Makabijem koji je pobedio Real 88:82, kao i Efes koji je trijumfovao u Milanu protiv Armanija 62:54, vode sa skorom 2:1, dok tri ekipe među kojima je i Partizan imaju skor od 1:2.

Boci: Nismo se uplašili Pionira

 

Trener ekipe Šarlroa Đovani Boci kaže da su detalji odlučili pobednika.


"U košarci detalji prave razliku. U poslednjoj četvrtini završili smo sa samo dva faula i igra jedan na jedan nas je pobedila. U poslednjih pet minuta imali smo četiri izgubljene lopte, a završili smo sa ukupno deset. Igra u tranziciji je takođe napravila razliku", rekao je Boci i istakao da je ponosan na njegove igrače kako su reagovali na atmosferu u hali Pionir.


"Kao što sam rekao pre utakmice bilo je interesantno kako ćemo reagovati na atmosferu i ponosan sam na igrače kako su reagovali i sada moramo da ispravimo samo neke greške. Sledeće nedelje ćemo biti ravnopravniji", zaključio je Boci.

Sreda 16.11.2011. 19:34
za malo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online