Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 23.08.2011.
14:11
Vestionline A

Ivković: Ostajemo bez dva ključna igrača na EP

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković izjavio je po povratku ekipe iz Londona da nije optimista po pitanju igranja Novice Veličkovića i Marka Kešelja na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

Snaćemo se - Dušan Ivković

Veličković nije odigrao nijednu pripremnu utakmicu, dok je Kešelju u nedelju na utakmici sa Francuskom polomljena jagodična kost.

"Nikad nisam bio pesimista, ali evidentno je da nama neće igrati dva ključna igrača sa prošlog prvenstva, a drugi će biti u najjačem sastavu u Litvaniji", rekao je Ivković.

"Prognoze lekara nisu optimistične kada je reč o Novici Veličkoviću, a suvišno je govoriti koliko je on bitan igrač za reprezentaciju. Lekari će dati svoju konačnu reč, da ne bih ja govorio o onome za šta nisam zadužen, pa će u utorak biti izdato zvanično saopštenje po pitanju Novice. I Kešelj je dobio jak udarac laktom u jagodičnu kost, pa će posle ultrazvučnog pregleda koji će biti obavljen sutra stvari biti jasnije", izjavio je Ivković po povratku iz Londona.

Reprezentacija Srbije je na turniru u Londonu zabeležila pobede protiv Kine i Velike Britanije i poraze od Hrvatske, Australije i Francuske. Naš tim u Litvaniju kreće 29. avgusta iz Beograda, a prvi meč protiv Italije igra dva dana kasnije.

Veličković nije uspeo da se oporavi

 

Posle najnovijeg uvida u stanje povrede Novice Veličkovića, doktor seniorske muške reprezentacije Srbije, Dragan Radovanović, u ime Medicinske komisije Košarkaškog saveza Srbije, dao je sledeću izjavu za javnost:

 

"Novica Veličković je tokom boravka u reprezentaciji Srbije, uz terapije, rehabilitaciju i dozirane treninge, postigao napredak u svom oporavku od višemesečne povrede, sa kojom je stigao na pripreme državnog tima. Međutim, njegovo trenutno stanje ne može da odgovori visokim zahtevima koje iziskuje veoma intenzivno takmičenje, kakvo je ovogodišnje Prvenstvo Evrope u Litvaniji. Novica Veličković će sve do povratka u svoj klub, biti na terapijama pod nadzorom Stručnog štaba reprezentacije Srbije", istakao je Radovanović, a prenosi internet sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Sreda 24.08.2011. 00:38
Dudo, dva kljucna igraca ti nisi ni poveo. A to su Darko Milicic i Igor Rakocevic, pa ti razmisli zbog cega?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online