Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 02.02.2011.
16:12 >> 17:38h
Vestionline, sportal.rs A

Raković: Čeka nas "pakao" u Areni

Jedan od najboljih centara italijanskog šampionata, Srbin Sijene Milovan Raković, pokušao je novinarima na "čizmi" da približi šta njegov tim očekuje u Beogradu u duelu trećeg kola Evrolige TOP 16 protiv Partizana.

Televizijsku ekipu iz Sijene posebno je zanimalo šta znače reči navijačke pesme "Da volim crno-bele" čiji su snimak emitovali.

Milovan Raković - "Beli Anjelka"

"Možda je bolje da vam ne prevodim reči da se ne bi izgubio smisao pesme. Grobari zaista vole Partizan više od svega. Čeka nas pakao u Areni, jer će biti spremni da urade sve kako bi pomogli svom timu da pobedi na ovoj utakmici. Mislim da će to biti lepo iskustvo nekima koji nikad nisu igrali pred takvim navijačima", istakao je snažni centar i dodao:

"Moramo da damo 100 odstvo mogućnosti u odbrani što je najvažnije u Beogradu. Znamo da oni isto igraju tako odbranu kući, a i u napadu pred svojim fanovima su opasni. Znaju u "Areni" da pogađaju neke prosto neverovatne koševe. Moramo da se koncentrišemo i na skokove i da pokupimo što više lopti", zaključio je Raković za italijansku televiziju.

Nekadašnji centar Mega Ishrane u Sijenu je stigao iz ruskog Spartaka iz Sankt Peterburga u kojem je prosečno beležio 15,3 poena po meču.

Zanimljivo je da su mu saigrači u toj ruskoj ekipi dali nadimak "Beli Anjelka" zbog sličnosti sa fudbalerom Čelsija, Nikolasom Anjelkom.

Pjaniđani očekuje uzbudljiv meč

 

Trener košarkaša Montepaskija Simone Pjaniđani izjavio je da očekuje "uzbudljiv meč" protiv Partizana u duelu trećeg kola grupe G Top 16 Evrolige.

 

On je pohvalio navijače "crno-belih" i istakao da pristalice srpskog kluba prave posebnu atmosferu.

 

"Igraćemo u veoma specifičnom ambijentu, u kojem postoje svi uslovi da igrač pruži maksimum. Moji saradnici već znaju sve o Partizanu. Ne interesuje nas to što je Partizan poražen u prva dva kola, a ni naše povrede igrača. Moramo da se potpuno posvetimo našoj igri i da svaki pojedinac pokuša da pruži na parketu najbolje što može", poručio je Pjaniđani.

 

On je istakao da će od igrača Montepaskija zahtevati da "budu mentalno snažni" na sutrašnjem duelu.

Utakmica između Partizana i Montepaskija biće odigrana sutra od 20,45 časova.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.02.2011. 16:59
naravno da ih ceka haos :D
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online