Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 27.11.2010.
11:42
Vestionline A

Zvezda: Prvenstvo je neregularno!

Zamenik sportskog direktora Crvene zvezde Goran Vasilijević izrazio je nezadovoljstvo odlukom Zajednica prvoligaša da omogući Slobodi Sevojno Point da meč 15. kola Superlige umesto u Lučanima protiv Partizana odigra u Beogradu.

Vasiljević i njegov šef Lukić pikaju fudbal

"Sramota, prvenstvo je neregularno i ovo je samo još jedan dokaz pričama da neko ovde pokušava da sve unapred izrežira. Ovo je samovolja Zajednice, prikazivanje neke moći, ne znam šta drugo. Ako su Užičani želeli da, kako kažu, popularizuju fudbal u svom gradu, što pozdravljam, onda su te zamene mogli da urade još u julu na izvlačenju parova. Ali, da to urade sedam dana pred poslednje kolo je nedopustivo. Mi smo nemoćni. Pitam se šta bi rekli ostali kad bismo mi sad odložili mečeve sa Spartakom i Vojvodinom za proleće? Verovatno bi nas satanizovali, a s druge strane sve izgleda može", izjavio je Vasilijević za "Večernje novosti".

Sa druge strane, u taboru Partizana, ne smatraju da promena domaćinstva u ovom slučaju ide na bilo čiju štetu.

"Ne razumem zašto bi se neko bunio, mada znamo da ima kod nas nekih kojima smeta sve i svašta. Koliko sam upoznat, Sloboda je zamenu domaćinstava nudila i nekim drugim našim klubovima ove jeseni, a zašto do toga nije došlo, to ne znam. Iskreno, ne vidim nijedan razlog zbog kojeg bi trebalo nekom da smeta ovaj potez Užičana", rekao je generalni sekretar crno-belih Darko Grubor. 

Zamenili domaćinstva

 

Utakmica između fudbalera Partizana i Slobode Sevojno u 15. kolu Super lige Srbije sledeće nedelje igraće se u Beogradu, umesto u Lučanima kako je bilo predviđeno rasporedom.

 

Promena lokacije usledila je na zahtev Slobode, čija je želja da Partizan na proleće ugosti na obnovljenom stadionu u Užicu.

 

Partizan se saglasio, a odluku je i definitivno potvrdila Zajednica klubova Super lige.

POVEZANE VESTI

Subota 27.11.2010. 18:09
Stvarno je prvensto neregularno, jer kada je Zvezda prva nda je regularno rasu vam jebem.Pa nebiste pet utakmica pobedili da vam nije sudija.U Evropu nemozete u dugovima ste do guse.Da ste u nekoj demokratskoj drzavi davno biste otisli u stecaj nego preko podzemlja pretite svima koji traze novac od vas.Sada ste izmislili da ste akcionarsko drustvo te da je vas stadio pa koliko ste vi novca dali za stadion skoro ili nista.Kako cete da prezivite ovo prvenstvo dali ce vam drzava ili grad Beograd isplacivati plate.Za vas po mome misljenju je goli otok i tamo igrajte fudbal.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online