Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.11.2010.
12:02
P. Živković - Vesti A

Neka padne Braga!

Strelac i dvostruki asistent u pobedi Partizana nad Jagodinom Almami Moreira nada se da će u sredu crno-beli biti još bolji i postići važnu pobedu.

Fudbaleri Partizana proslavljaju pobedu nad Jagodinom

Lepa pozivnica za Bragu, posebno ako se apostrofira Partizanova igra u drugom poluvremenu utakmice sa Jagodinom. Pred susret godine, bar kad je Evropa u pitanju, trener Aleksandar Stanojević je promenio ustaljenu praksu, nije odmarao najbolje igrače rešen da pobedu u derbiju po svaku cenu naplati bodovima iz duela sa Jagodincima. U tome je uspeo najviše zahvaljujući Almamiju Moreiru jer je Portugalac podsetio zbog čega je bio ključni faktor u osvajanju tri šampionske titule Partizana. Moreira je postigao prvi gol i bio asistent za preostala dva koja su postigli Iliev i Petrović.


"Vidi se da sam željan igre, a na ovoj utakmici me i lopta dobra slušala - bio je dobro raspoložen Moreira. - Svi kažu da sam bio dobar i na prethodnim utakmicama, ali sam znao da je potrebno vreme da dostignem željeni nivo forme i odgram na nivou koji je prepoznatljiv za mene. Srećan sam zbog pobede i dobre partije celog tima. Verujem da ćemo protiv Brage biti još bolji i upisati važnu pobedu. Mislim da imamo realne šanse da se nadamo trijumfu", rekao je Moreira.

I trener Stanojević je bio zadovoljan igrom svog tima.

"Mogu samo da čestitam igračima koji su tokom cele utakmice diktirali tempo i imali priliku da stignu do ubedljivijeg trijumfa", kaže Stanojević.

"Svi me pitaju da li smo prvi gol dali iz ofsajda, žao mi je ako je bilo tako, ali smo i pre toga morali da vodimo sa 3:0. Očekivao sam navijače u većem broju jer smo dobili derbi pre sedam dana, a predstoji nam bitan duel s Bragom. U svakom slučaju, hvala ovima što su bili i koji nas stalno gledaju".


Posle odličnog početka sezone, Ivica Iliev je izgubio status prvotimca. Gol protiv Jagodine sigurno će mu mnogo značiti.

"Važno je jedino da pobeđujemo, iako se oseća da smo u paklenom ritmu utakmica", rekao je Iliev.

"Nemamo mnogo vremena za analize jer nas u sredu očekuje najvažnija bitka u Evropi. Imamo veliku želju da na proleće igramo evropske utakmice, za tako nešto potrebna nam je pobeda nad Portugalcima", rekao je Ilijev.  

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online