Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 14.10.2010.
19:17
Vestionline A

Abete proziva Srbiju i Blatera

Predsednik italijanske fudbalske federacije Đankarlo Abete smatra da je do nereda i prekida utakmice kvalifikacija za EURO 2012 izmedju Srbije i Italije u Đenovi, nastao zbg problema u nedostatku komunikacije izmedju srpske policije i saveza!

Ko je kriv? - predsednik FS Italije Đankarlo Abete

Italijani nikako ne žele da preuzmu odgovornost na sebe što nisu sprečili srpske navijače da unesu baklje i dimne bombe na stadion i "lopticu" prebacuju na Srbiju.

Na Apeninima se brane da je italijanska policija reagovala na osnovu procene, dok je sa druge strane predsednik FIFA Sep Blater izjavio da tamošnji organi reda nisu smeli da dozvole da se huligani pojave na ulicama i da krenu da matretiraju obične građane.

"Policija je reagovala u skladu sa procenom. Problem je u srpskom savezu i policiji. Kod njih nije bilo komunikacije, kako bi stiglo upozorenje o huliganima, i kako oni i ne bi stigli do Italije", rekao je Abete i potom "obrusio" Blateru.

"On bolje da je pričao malo više o Bajronu Morenu, nego što daje izjave u vezi ovog slučaja", rekao je Abete, aludirajući na ekvadorskom sudiju koji je pre osam godina na SP u Južnoj Koreji i Japanu, kako Italijani misle, lošim suđenjem eliminisao Italijane sa Mundijala.

Isti sudija jedavno je uhapšen sa većim količinom droge u svom posedu.

Ipak, ne vide svi ovaj incident kao Italijani. Mediji na britanskom ostrvu imaju drugačije viđenje u vezi krivice za pomenute događaje.

"Ne bi trebalo zaboraviti da lavovski deo zasluga snosi i italijanska policija koja samo što nije dozvolila da na tribinu uđe i tenk. Nije jasno zbog čega su sve mirno posmatrali. Ovakva organizacija meča je i dovela do nereda", pišu listovi na ostrvu.

Četvrtak 14.10.2010. 20:36
KAO I UVEK ,ZBNJENI I KRAJNJE NEPOSTENI ITALIJANI.....SVAKA POLICIJA NA SVETU,ODGOVARA ZA RED ILI NERED NA SVOJOJ TERITORIJI...DIVLJASTVO ONIH SUMSKIH LJUDI SE NICIM NEMOZE OPRAVDATI, ALI I NEEFIKASNOST ITALIJANSKE POLICIJE, JE SRAMNO TRAZITI OPRAVDANJE NA DRUGOJ STRANI....SVE U SRILU PREVRTLJIVIH LATINA.....
Petak 15.10.2010. 15:54
Velika je mogucnost da su Italijani znali da ce doci huligani sa namerom da naprave nerede i izazovu prekid utakmice pa su to huliganima i omogucili.Poznata je Italijanska skola lukavstva i foliranja, sve je dozvoljeno samo da se dodje do pobede !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online