Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.09.2010.
20:03
Vestionline A

Venger: Motivisani smo za srpskog šampiona

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da su njegovi izabranici motivisani za sutrašnji meč drugog kola grupe H Lige šampiona protiv Partizana.

Motivacija bi mogla da mu bude problem - menadžer Arsenala Arsen Venger

"Almunija i Dijabi nisu došli u Beograd. Oni će propustiti meč sa Partizanom, kao i ostali povređeni igrači našeg tima. Fudbaleri koji budu sutra igrali biće motivisani za duel sa srpskim šampionom. Prevazići ćemo poraz od Vest Bromviča u Premijer ligi. Na golu će biti Lukaš Fabijanski, a očekujem da opravda moje poverenje", rekao je Venger.

Arsenal je u prvom kolu grupe H na svom terenu pobedio Bragu 6:0, dok je Partizan poražen od Šahtjora 1:0.

"Biće interesantna atmosfera na stadionu u Humskoj. Srbija je zemlja fudbala, vole ga i imaju velike igrače. Ne brinem za bezbednost i pored ugleda navijača Partizana", rekao je francuski stručnjak i dodao:

"Nedostaju nam veliki igrači, ali to ne sme da bude izgovor. Želimo titulu u Premijer ligi i Ligi šampiona. Međutim, još je rano za prognoze. Očekujem da Partizan odigra hrabro. Domaćin je jak rival, a dobro su tehnički potkovani. Mi moramo da sprečimo njihov skok. Imaju dobre napadače, ali verujem da je cela ekipa Partizana dobra".

Napadač Arsenala Andrej Aršavin ne zanosi se da će njegova ekipa u Beogradu slaviti lako, kao što je to bilo u prvom kolu protiv Brage.

"Partizan nije Braga, koju smo pobedili 6:0. Svi pričaju o utakmici sa Čelzijem narednog vikenda, ali prvo moramo da se koncentrišemo na duel u Beogradu protiv srpskog šampiona. Započeli smo takmičenje u Ligi šampiona veoma dobro, ali bi trebalo da rezultat iz Engleske, odnosno osvajanje tri boda, potvrdimo i protiv Partizana.

Za razliku od njegovog menadžera Arsena Vengera, kojem su misli okrenute isključivo domaćem šampionatu i utakmici sa "plavcima", Aršavin ponavlja da je meč u srpskoj prestonici najvažniji u ovom momentu za Arsenal.

"Tek kada se završi susret Lige šampiona sa crno-belima, onda možemo da pričamo o gradskom rivalu. Vest Bromvič nas je pobedio i samim tim onemogućio da održimo korak za Čelzijem i zato svaka naredna utakmica je ona najbitnija", rekao je ruski reprezentativac.

Meč između Partizana i Arsenala biće odigran sutra od 20,45 časova.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online