Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 26.09.2010.
13:28
Vestionline A

Lane i Žiga: Partizan može da iznenadi Arsenal

Srpski fudbaleri koji nastupaju u Engleskoj, Milan Jovanović i Nikola Žigić, smatraju da Partizan može da ostvari pozitivan rezultat u duelu sa Arsenalom u utorak u okviru 2. kola Lige šampiona.

Član Liverpula Milan Jovanović imao je priliku da igra protiv Arsenala već na startu Premijer lige, i on čak smatra da Partizan može do pobede u duelu sa "tobdžijama".

"Arsenal je fenomenalna ekipa koja igra možda i najlepši fudbal u Premijer ligi. Sve pokušavaju kroz igru pasova, a krasi iz izuzetna upornost. Nikada ne popuštaju, i sigurno je da Partizan očekuje veoma težak posao. Arsenal je fizički dominantna ekipa, ali bih voleo da Partizan odigra dobar meč. Ako budu disciplinovani, nadahnuti i organizovani mogu čak i do pobede. Međutim, za to im je potrebno da nadmaše sebe", rekao je Jovanović.

Sa druge strane, Nikola Žigić, član Birmingema, kaže da Arsenal ponekad želi da ponizi protivnika.

"Nema im ravnog u pas igri. Međutim, ponekad preteruju u tome jer često ne šutiraju sa distance već kao da žele da se ušetaju u gol. U Partizanu moraju da obrate pažnju na to. Ukoliko im se ne približe i dozvole im da razviju pas igru, 'crno-belima' se ne piše dobro. Iako neće igrati Fabregas, Van Persi i Volkot, imaju još puno sjajnih igrača, a posebnu pažnju Partizan treba da obrati na Nasrija, Aršavina, Šamaka i Rosickog", poručio je Žigić, koji je zadovoljan igrama u dresu engleskog kluba.
 

Kliši: Utakmica sa Partizanom će pokazati koliko smo ozbiljni


Fudbaler Arsenala Gael Kliši izjavio je da će utakmica sa Partizanom u Beogradu u 2. kolu grupe H Lige šampiona pokazati koliko je Arsenal ozbiljan tim u borbi za trofej u elitnom takmičenju.

Kliši smatra da je važno da Arsenal na gostujućim terenima ostvaruje pobede kako bi ekipa pokazala ozbiljnost.

 

"Dobro je što posle poraza od Vest Bromviča u Premijer ligi sledi gostovanje u Ligi šampiona. Znamo da možemo svakog da pobedimo kada igramo kako najbolje znamo.

Protiv Vest Bromviča je bio samo loš dan, ali ćemo već u utorak da se vratimo na pobednički kolosek. Naši igrači su sposobni za to", rekao je Kliši engleskim medijima uoči gostovanja u Beogradu.

Utakmica Partizan - Arsenal na programu je u utorak od 20,45 sati na stadionu "crno-belih" u Humskoj. 

Šampioni Srbije poraženi su u prvom kolu u Donjecku od Šahtjora minimalnim rezultatom- 1:0, Dario Srna iz slobodnjaka, dok je londonski Arsenal nadigrao Bragu sa ubedljivih 6:0. Fabregas je u Londonu postigao dva gola i definitivno neće igrati u Beogradu.

Crno-beli su sada maksimalno koncentrisani da se dobro pripreme za duel sa londonskim gigantom u kojem će tražiti svoju šansu da obraduju 30 hiljada navijača na stadionu u Humskoj.

Tabela Grupe H
Arsenal 1 1 0 0 6:0 3
Šahtjor 1 1 0 0 1:0 3
Partizan 1 0 0 1 0:1 0
Braga 1 0 0 1 0:6 0

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online