Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 25.09.2010.
21:46
Vestionline A

Stanojević: Uživajmo u fudbalskom prazniku!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je razočaran remijem protiv Spartaka, ali ipak nije bio nezadovoljan igrom svojih izabranika na meču protiv Subotičana.

"Protiv Arsenala ne očekujte ništa, a mi ćemo pokušaćemo sve - A. Stanojević

Posle remija Partizana sa Spartakom 0:0, trener crno-belih Aleksandar Stanojević nije otišao u London da gleda Arsenal u duelu sa Vest Bromvič Albinom (2:3), već je ostao sa timom.

"Bitnije je da u ovom trenutku budem sa ekipom posle lošeg rezultata u petak. Sada je prioretit analiza naše igre i utakmice sa Spartakom. Naravno da kiks nikada nije dobar, kada bi birao kada možemo da kiksnemo, ne bih odabrao ovaj trenutak, a ako već moraš da kiksneš bolje je da ne uzmeš bodove u utakmici u kojoj daš maksimum, gde stvoriš mnogo šansi i gde te protivnik ne ugrozi. Ne mogu da kažem da je sve bilo kako treba, ali ni da smo imali šest stopostotnih šansi. Navijači nisu stigli ni da nam zvižde usled dimaničnosti meča. Biće mnogo gorih situacija od ove, gde nećemo stvoriti ni jednu šansu, gde će nas protivnik ugrožavati i držati posed, a da ne govorim šta nam se može desiti u jačim utakmicama van prvenstva, rekao je Stanojević.

Crno-beli su sada maksimalno koncentrisani da se dobro pripreme za duel sa londonskim gigantom u kojem će tražiti svoju šansu da obraduju 30 hiljada "grobara".

"Igraćemo koliko nam Arsenal dozvoli jer se on pita. Kao što je Spartak igrao koliko smo mi dozvoljavali, a igrao je odlično. Voleo bih da igramo kao protiv Spartaka gde smo napadali ali moramo da budemo realni jer nam dolazi Arsenal koji je pre četiri dana dao četiri gola Totenhemu u gostima sa kombinovanim timom. Svaki navijač Partizana, ali i funkcioner kluba mora da bude ponosan što su mu ovi igrači omogućili da gleda Arsenal uživo", kaže trener crno-belih.

Ipak, i srpski šampion će tražiti šansu da osvoji bar bod.

"Naravno da i Arsenal ima slabosti. Nije to odbrana kao što mnogi misle. Oni jednostavno igraju tako da ostavljaju protivniku više prostora koji on iskoristi ili ne. Ima određenih stvari koje možemo da iskoristimo, ali u utorak ćemo videti da li imamo sposobnosti da to uradimo. Uz atmosferu kakvu imamo mislim da pružimo maksimum da nešto uradimo. Mnogo je teško prognozirati".

Stanojević ne želi da se brani protiv Arsenala, želi da pred svojim navijačima njegovi igrači pokušaju da se nadigravaju sa rivalom.

"Želja mi je da pokušamo da nešto uradimo. Da se ne desi da kao domaćini ne šutiramo u okvir gola, da gađamo sa centra, nego da kao protiv Šahtjora imao 7-8 udaraca u okvir gola. Najveća mi je mora da ne pređemo centra, da nam se Arsenal navali i da ništa ne možemo uraditi, pa čak i da bude 0:0, to mi je gore nego da izgubimo 3:0. Molim vas da ne očekujete ništa, da niko ne bude ljut ili razočaran ako se nešto loše desi. Nemojte da mislite da neko od igrače ne može ili neće, ili nema kvalitet. Možda nema kvalitet ako igra sa najboljima na svetu, ali ima kvalitet jer je ušao u Ligu šampiona. Celu priču sa Arsenalom treba da pozitivno da predstavimo, ovo je za mene praznik. Dolazi jedna od najboljih ekipa na svetu, ajde svi da uživamo", zaključio je Stanojević.

Partizan i Arsenal igraju u utorak 28. septembra na stadionu Partizana od 20.45 h.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online