Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 11.09.2010.
11:07
Đ. Pajić - Vesti A

Vežite se, Pižon sleće

Antić broji poslednje dane famoznog ugovora, a najveće šanse da sleti među "orlove" daju se "golubu" Petroviću.

Radomir Antić broji "sitno"

Etiketa "gotova stvar" još stoji uz najavu promene na klupi fudbalske selekcije Srbije. Činjenica da mediji nisu lansirali nekog novog kandidata nego se i dalje najveće šanse da sleti među "orlove", daju "golubu", Vladimiru Petroviću Pižonu jasno pokazuje da se zna ime budućeg selektora Srbije.


Radomir Antić, izvesno je, broji poslednje dane famoznog ugovora koji je potpisan i burno proslavljen zimus, a još gromoglasnije analiziran i promenjen pre manje od mesec dana. Od ljubimca nacije i najpopularnijeg Srbina, bivši strateg Real Madrida, Barselone, Atletika, od mondijalskog neuspeha u Južnoj Africi, postao je meta brojnih napada. Ima tu opravdanih, mnogo više preteranih kritika...

Suština je da u ovakvoj atmosferi, nastavak saradnje ne bi nikome odgovarao. I da je bolje da se agonija prekine u ranoj fazi, ako se tako može reći za aktuelni trenutak...


Odbor za hitna pitanja FSS, najoperativnije telo srpske kuće fudbala, sastao se posle neočekivanog remija (1:1) protiv Slovenije. Ipak, iako je bilo za očekivati da glavna odluka sastanka bude novo ime selektora, to se nije dogodilo. Finansijske teme dobile su prednost u odnosu na kadrovska pitanja pa čak i ona najvažnija.

Vladimir Petrović - Pižon

I, kako se saznaje, ostavljeno je da se malo "ohlade glave" do početka sledeće nedelje. Zbog svega, čelni ljudi srpskog fudbala, povukli su se iz medija do saopštavanja konačne odluke kojoj mora da prethodi sednica Izvršnog odbora.
Ima i mišljenja da čudi odlaganje neminovnog, ali to su i dalje stavovi manjine.

Koliko god je tokom letnjeg usijanja na Terazijama bilo rezonski da se smire strasti i dozvoli Antiću da nastavi posao, već septembarska akcija „orlova" pokazala je da više ništa nije kao pre. Nešto mora da se menja, bio je kategoričan, i više nego jasan, Tomislav Karadžić posle meča protiv Slovenije. Sasvim dovoljno... 

Ješić kandidat za selektora Bugarske


Bugari traže novom selektora pošto je Stanimiru Stoilovu uručen otkaz posle dva poraza u kvalifikacijama za EP protiv Engleske (0:4) i Crne Gore (0:1), a kao jedan od najvećih kandidata spominje se srpski trener Miodrag Ješić (51).


Nekadašnji igrač i trener Partizana je cenjeno ime u Bugarskoj, bio je svojevremeno šampion sa CSKA iz Sofije, a pobednik kupa sa ekipom Liteks iz Loveča. Ješić trenutno radi u Kini, gde trenira ekipu Čangša Ginde, ali mediji u Bugarske pišu da bi ga čelnici nacionalnog Saveza rado videli na klupi reprezentacije.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online