Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 18.08.2010.
17:17
Vestionline A

Matijašević umesto Adžića?

Nekadašnji fudbaler Vojvodine i Crvene zvezde, a sada menadžer Vladimir Matijašević, najozbiljniji je konkurent da zameni Ivana Adžića na mestu sportskog direktora Crvene zvezde, prenose "Večernje novosti".

Matijašević je poslednjih sezona čest gost na utakmicama "crveno-belih", a prošle sezone je sa najužim rukovodstvom kluba posmatrao meč Zvezde protiv Hajduka u Kuli.

Njegov glavni adut trebalo bi da budu dobre veze sa inostranstvom, za razliku od Adžića. Upravo je Matijašević imao jednu od ključnih uloga u zimskom transferu Nikole Mikića iz Napretka, kada ga je Zvezda praktično "otela" Partizanu.

 Sadašnji sportski direktor Ivan Adžić blizu je odlaska iz kluba, naročito od kada su se protiv njega okrenuli i navijači, kao i sportska javnost u Srbiji. Njemu se na teret stavlja loše odradjen prelazni rok, što je glavni razlog rane eliminacije iz Evrope ove sezone.

"Mene je za direktora izabrao Upravni odbor i spreman sam u svakom trenutku da razgovaram i podnesem ostavku. Verujem da ćemo ove godine uzeti titulu i to je cilj koji sam sebi odredio. Deo sam tima Vladana Lukića i ako postanem opterećenje, spreman sam da se sklonim. Pre samo godinu dana Zvezda je bila pred bankrotom. Kada je Lukić izabran rekao je, stabilizacija prve godine, jedan trofej druge, a treće godine titula i Evropa. Lukiću treba da se čestita što je spasao Zvezdu. Kada mi neko priđe i počne da priča svašta ja ga samo pitam da li se učlanio u Zvezdu. Ako nije spreman da da 10 evra godišnje za svoj klub, ako ne dolazi na utakmice i ne kupuje kartu, neka mi ne priča ništa", rekao je Adžić u intervjuu za "Politiku".

Sportski direktor Crvene zvezde je izjavio i da ima razumevanja za zahteve navijača "crveno-belih", koji su zatražili njegovu ostavku posle eliminacije od Slovana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Ja sam Zvezdino dete, a kao takav i dok sam bio mlad igrač proveo sam život na 'Severu'. Znam šta naši navijači znače klubu i skoro da nema kluba na planeti koji ima tako vernu publiku. Oni prate klub, plaćaju karte i prirodno je da imaju pravo da izraze svoj stav. Znam da posle eliminacije iz Evrope od Slovana i remija na startu domaćeg prvenstva ne mogu da budu zadovoljni. Nisam ni ja zadovoljan. Dakle, imam razumevanja za to", dodao je Adžić.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online