Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.04.2019.
15:20
Vestionline A

Krunić: Ova utakmica za sve nas je posebna

Posle gostovanja Partizanu, tim sa Banovog brda će na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu (subota, 17h).

MN Press
Simo Krunić

Lider na tabeli je već dva puta ove sezone slavio protiv belo-crnih (oba  puta rezultat je bio 2:1). Pred duel protiv aktuelnog šampiona trener Čukaričkog Simo Krunić istakao je da je Crvena zvezda veliki favorit.

- Već posle poraza od Partizana, okrenuli smo se utakmici protiv Crvene zvezde. Nemamo ništa od toga da se vraćamo unazad. I da smo pobedili u Humskoj, opet bismo razmišljali na isti način, samo o predstojećem duelu. Znate da sam dve godine bio u Surdulici, sa Radnikom sam u dva navrata igrao u plej-autu. Ovo je prvi put da ja lično, kao trener, zahvaljujući Draganu Obradoviću, Vladimiru Matijaševiću i još nekim prijateljima, koji su mi omogućili da dođem u Čukarički, imam priliku da se borim u plej-ofu. Opet, sa druge strane, to je normalno za klub kao što je Čukarički. Drago mi je što su mi klub i igrači omogućili da igramo tako važne i odlučujuće utakmice za nas, kao što je ova protiv Crvene zvezde - počeo je Krunić.

Strateg Čukaričkog je potom pohvalno govorio o crveno-belima, uz napomenu da će njegovom timu biti izuzetno teško, ali da će pokušati da iznenadi velikog rivala.

- Rekao sam da nam je potrebno neko iznenađenje, nismo uspeli u Humskoj, sad nam dolazi Crvena zvezda. Treba biti realan, na njima teško da možemo da se vadimo. Oni za mene imaju dva tima koji mogu ravnopravno da se bore u našem prvenstvu. U svakom trenutku, da ne potcenim nekog, imaju dvadesetak igrača koji ravnopravno konkurišu za tim. Ko će igrati protiv nas, teško je predvideti. Ali, Čukarički je klub koji stane ispred svakog protivnika, igrači su ti koji su i učinili ovo do sada, zaslužili su sve to, borili se na terenu. Ova utakmica je za nas sve posebna, igramo na našem stadionu protiv velike Crvene zvezde, znate šta su sve uradili ove godine. Srećni smo što igramo na ovom nivou, nadam se da će stadion biti pun. Nadam se uzbudljivoj utakmici. Ne razmišljamo mnogo o njenom ishodu, samo želimo da se pokažemo srpskim ljubiteljima fudbala, da odigramo mušku utakmicu i da vidimo gde smo u okršaju sa najboljim timom u Superligi.

Trener Brđana mogao je da bude zadovoljan kadrovskom situacijom pred duel sa neporaženom Crvenom zvezdom u domaćim takmičenjima.

- Osim nekih sitnih povreda, svi su igrači zdravi. Ovusu jedino nema pravo nastupa, protiv Partizana je dobio četvrti žuti karton - zaključio je Krunić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online