Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.04.2019.
08:35
Vestionline A

Lazovićev volej na San Paolu za Đenovin bod s igračem manje (VIDEO)

Nekadađnji Zvezdin krilni napadač, koji se nedavno posle pet godina vratio u reprezentaciju, postigao efektan gol protiv Napolija (1:1) u pretposlednjem meču 31. kola italijanskog prvenstva.

facebook.com/genoaCFCofficial
Lazovićev volej u Napulju

Kada je Đenova u 28. minutu ostala s igračem manje, jer je zbog pogibeljnog starta isključen njen vezista Stefano Sturaro, a pogotovo pošto je domaćin poveo preko Drisa Mertensa šest minuta kasnije, činilo se da će Napoli da ostvari sigurnu pobedu. Rasplet je ipak bio drugačiji pa vicešampion, drugoplasirani, sada ima i 20 bodova manje od prvaka Juventusa, koji u subotu, kao gost Spala, i matematički može da stavi osmu uzastopnu titulu u vitrine osam kola pre kraja Serije A.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Mertens 34’ 1-0 #Napoli

A post shared by Posting All Live Goals (futbolhdgoals) on Apr 7, 2019 at 12:26pm PDT

Domaćinu je račune pomrsio Lazović (28) u trećem minutu nadoknade u prvom delu meča, budući da je sudija utrošio vreme i da pomoću VAR-a utvrdi da li je prekršaj Sturara bio za crveni karton. Izjednačujućem pogotku prethodio je dugačak korak Kristijana Kuamea iz Obale Slonovače, kojim je osvajao teren ispred Napolijevog šesnaesterca, a zatim upotrebljiv centaršut Makedonca Gorana Pandeva. Lazović ga je dočekao pribrano prateći let lopte, a kada je ona i preletela alžirskog levog beka Gulama, volejom ju je smestio u suprotni ugao pored grčkog golmana Orestisa Karnezisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Lazovic 45+3’ #Geona 1 - 1

A post shared by Posting All Live Goals (futbolhdgoals) on Apr 7, 2019 at 12:28pm PDT

Njemu je to treći pogodak u Seriji A ove sezone. Mrežu je pogodio i u pobedama s 3:1 protiv Atalante u Đenovi i Empolija u gostima.

Istaknimo i da se Mertens sa 104 gola u svim takmičenjima poravnao na četvrtom mestu večne liste Napolijevih strelaca s Urugvajcem Edisonom Kavanijem, sada uzdanicom Pari Sen Žermena, koji je pod Vezuvom igrao tri sezone. Mertens (31), koji je u Napoli došao kada je Kavani prešao na Park prinčeva (leto 2013), može da dostigne i predratnog italijanskog igrača paragvajskog porekla Atilu Salustra, koji je na trećem mestu sa 108 pogodaka u 11 sezona. 

U poslednjoj utakmici kola Bolonja večeras dočekuje poslednjeplasirani Kjevo, koji se seli u niži rang. Timu na čijoj je klupi Siniša Mihajlović to je prilika da izađe iz opasne zone, mada će borbu za opstanak voditi do samog kraja. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online