Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 06.08.2010.
15:04 >> 18:06h
Vestionline A

Stanojević: Samo da budemo u igri 180 minuta

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da ne poznaje dovoljno dobro ekipu Anderlehta, protivnika u poslednjoj fazi kvalifikacija za Ligu šampiona, ali dodaje da su Belgijanci atraktivna ekipa i da će publika uživati u tom dvomeču.

"Nismo ništa priželjkivali niti smo razmišljali o potencijalnim rivalima. Anderleht je svakako atraktivan protivnik i drago mi je zbog publike. Slabo ih poznajem sada, ali od ovog sekunda počinjemo pripreme za taj duel i već popodne ćemo gledati neke njihove utakmice," rekao je Stanojević posle žreba u Nionu.

"Ja samo očekujem da budemo u igri svih 180 minuta i naša je obaveza da damo sve od sebe da uđemo u Ligu šampiona. Iako sam i ja govorio kada sam došao da želim da stvorim jak Partizan u Evropi tek u naredne tri godine, sada imamo imperativ jer smo stigli do poslednjeg kola. Imamo obavezu prema brojnim navijačima, jedini smo srpski klub trenutno u Evropi i moramo da pokušamo da dođemo do takmičenja po grupama", dodao je Stanojević.

Partizan će u prvom meču, 17. ili 18. avgusta biti domaćin.

"Možda je bolje da prvu utakmicu igramo u Beogradu da bismo mogli rasterećenije da odigramo tamo. U prethodna dva kola jesmo igrali prvo kod kuće i bilo je dobro, a da li će ponovo biti tako, videćemo. Meni je i 0:0 korektan rezultat, ali kada već igramo pred našim navijačima ne bi bilo normalno da kažem da bi me to zadovoljilo. Mi ćemo svakako želeti pobedu", rekao je trener Partizana i najavio da će on ili njegovi saradnici putovati u Belgiju da vide protivnika 'na delu'.

Trener Anderlehta Arijel Jakobs smatra da njegov tim nije imao sreće na žrebu.


"Partizan je jedan od najtežih protivnika kog smo mogli da dobijemo. Nismo ih do sada pažljivo gledali, pa je teško da dajemo neke detaljne ocene, ali biće jako teško, to je sigurno", rekao je Jakobs.

Belgijanci nisu oduševljeni time što će morati da igraju protiv srpskog šampiona, a žreb se najmanje svideo nekadašnjem igraču crno-belih Nemanji Rniću koji sada brani boje Anderlehta.

"Nikako nisam želeo da se sretnu Anderleht i Partizan. Baš je bezveze. Bolje bi bilo da smo se našli u grupi. Ipak, drago mi je što ću doći u Beograd, videti prijatelje. Pratim sva dešavanja u Partizanu, stalno gledam utakmice. Možda Anderleht jeste favorit na papiru, ali u Ligi šampiona se nikad ne zna", rekao je Rnić za "Mondo".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online