Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 05.08.2010.
20:55 >> 23:47h
Vestionline A

Zvezdin remi i eliminacija iz Lige Evrope

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su večeras u Bratislavi u revanšu odigrali samo 1:1 protiv Slovana.

Slovan i Crvena zvezda igrali su večeras u Bratislavi bez pobednika, 1:1 u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Slovački klub je izborio plasman u narednu rundu kvalifikacija, jer su pre nedelju dana u Beogradu slavili s 2:1.

Slovan je poveo već u drugom minutu autogolom Đorđevića. Utakmica je potom bila prekinuta 45 minuta, jer je nestalo struje na stadionu u Bratislavi. Zvezda je uspela da izjednači u 73. minutu pogotkom Kadua. Obe ekipe su meč završile sa po 10 igrača, jer su zbog međusobnog koškanja u 56. minutu isključeni kapiteni Đorđević i Dosudil.

Slovan je već u drugom minutu poveo 1:0. Ninkov je loše intervenisao posle napada domaćih igrača, a lopta je došla do Ivane. On je uputio centaršut u peterac domaćeg tima, a Đorđević je nespretno intervenisao i sproveo je loptu u svoju mrežu.

Samo minut kasnije utakmica je prekinuta, jer je nestalo struje na stadionu u Bratislavi. Igrači i sudije povukle su se u svlačionice, a utakmica je nastavljena posle 45 minuta. Slovan je i u nastavku meča imao više od igre, ali je Crvena zvezda najveću priliku za izjednačenje imala u 20. minutu. Milovanović je sa oko 25 metara odlično izveo slobodan udarac, ali je Putnocki uspeo loptu da izbaci u korner.

Do kraja prvog poluvremena domaći fudbaleri su umirili igru i čekali priliku iz kontranapada da ugroze gol Zvezde. Crvena zvezda je imala šansu u poslednjim trenucima prvog dela meča, ali je Putnocki uspeo da odbrani udarac Koromana.

Crvena zvezda je u drugom poluvremenu imala loptu više u posedu, a prvu šansu za izjadnačenje imali u 52. minutu. Ninkov je odlično centrirao, ali je Trifunović sa oko sedam metara šutirao preko gola. Oba tima igrala su od 56. minutu sa desetoricom fudbalera, jer je švedski sudija Markus Stombergson isključio zbog međusobnog koškanja Slavoljuba Dorđevića i Radeka Dosudila.

Zvezda je postigla gol u 62. minutu preko Trifunovića, ali je pogodak poništen, jer se napadač beogradskog kluba našao u ofsajdu. Beogradski klub je uspeo da izjednači u 73. minutu pogotkom Kadua, koji je sa oko 18 metara poslao loptu u donji levi ugao gola Slovana.

Beogradski klub je do kraja meča pokušavao da izjednači, ali je Slovan zadržao nerešen rezultat i zasluženo je izborio plasman u narednu fazu takmičenja.


Žreb poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope biće održan sutra od 13,30 časova.

Slovan - Crvena zvezda 1:1 (1:0)
(Đorđević 2'ag - Kadu 73')
Stadion Pasienki u Bratislavi. Sudija: Markus Stombergson (Švedska) Žuti kartoni: Grendel 19', Božić 21', Silvestr 31', Had 51', Kis 74' - Milovanović 49', Isah 60' Crveni kartoni: Dosudil 56' - Đorđević 56'

 

Slovan: Putnocki, Had, Dosudil, Salata, Janošik, Bagajoko, Guede, Božić (od 89' Kolčak), Grendel (od 68' Kis), Ivana (od 74' Kuzma), Silvestr.
Crvena zvezda: Stamenković, Tošić, Đorđević, Ninkov, Vilotić, Kadu, Milovanović (od 81' Subašić), Isah, Vešović (od 62' Jeremić), Koroman (od 88' Jevtić), Trifunović.

Petak 06.08.2010. 01:53
Milovanovic je dobar fudbaler, siguran sam da ce uskoro to i pokazati. Steta sto je Lazetic otisao, bio je mnogo korisniji od Koromana.Daleko od toga da mislim da je Koroman los fudbaler, ali je neko ko voli da preteruje sa loptom, i stalno ima potez vise.Ako ode Ninkov, od titule nema nista, odbrana je suplja.Djordjevica pamtim jos kada je prvi put igrao za Zvezdu, i tada je bio kikser.Ignjatijevic je bolji fudbaler od Tosica koji na ovoj utakmici nije imao nijedan upotrebljiv centarsut.Ovom timu hvali stoper,levi bek,napadac, nazalost nisu doveli dobra pojacanja u prelaznom roku.Veliki sam zvezdas, i verujem da ce biti bolje, i sigurno cu na prvoj sledecoj utakmici na marakani biti prisutan na stadionu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online