Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 21.12.2018.
16:15
Vestionline A

Vulić u Zvezdi

Dosadašnji kapiten Napretka iz Kruševca Miloš Vulić potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, objavljeno je na sajtu crveno-belih.

twitter.com/crvenazvezdafk
Svetozar Mijailović - predsednik Zvezde, Miloš Vulić i Mitar Mrkela - sportski direktor Zvezde

Vulić, koji je fudbaler sredine terena, na taj način je postao drugo zimsko pojačanje srpskog šampiona, nakon Nemanje Milunovića iz BATE-a.

Rođen je 19. avgusta 1996. godine u Kruševcu. Sa kapitenskom trakom na ruci do sada je predvodio ekipu Napretka, a sportski sektor Zvezde duže vreme pratio je njegove igre.

- Miloš je centralni vezni fudbaler koga smo zaista dugo gledali i procenili smo da je on kalibar igrača za Crvenu zvezdu. Već sada poseduje izuzetne kvalitete, pre svega kreativnost na sredini terena. S obzirom na to da ima samo 22 godine uveren sam da će u budućnosti biti još bolji i da će dostići velike visine u crveno-belom dresu. Uz njega, na sredeni terena imamo i Krstičića, Jovančića, Jovičića, Čaušića i Miloš će imati od koga da uči i uz njih na terenu će biti još bolji nego što je bio u Napretku - rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Mladi vezista istakao je kolika je čast postati deo najtrofejnijeg srpskog kluba.

- Izuzetno zadovoljstvo i čast za mene predstavlja činjenica da sam dobio poziv od kluba kao što je Crvena zvezda. Svi mi znamo koliko je Zvezda velika i kada počnemo da igramo fudbal sanjamo da obučemo jednog dana crveno-beli dres. Ovo je veliki korak napred u mojoj karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja svih ljudi u klubu i navijača - rekao je Vulić i nastavio:

- Mnogo će mi značiti iskusni igrači koje ću na treninzima i utakmicama imati uz sebe. Igrao sa protiv njih sa Napretkom, video sam da poseduju izuzetan kvalitet i sigurno će mi njihovo iskustvo mnogo pomoći da napredujem u karijeri. Pratio sam sve utakmice Crvene zvezde, posebno u Ligi šampiona. Srećan sam što su momci imali jako uspešnu polusezonu. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i na proleće. Lično ću dati maksimum u svakoj prilici, boriću se za grb Crvene zvezde i nadam se da ću tako pomoći ekipi da ostvari sve svoje ciljeve - zaključio je Vulić.

Iako je pauza u toku, naš sportski sektor radi punom parom kako bi i u nastavku prvenstva crveno-beli ostvarili odlične rezultate.

- Postigli smo lepe rezultate u prethodnom periodu, ali Crvena zvezda ne može da stoji. Ovo je klub koji zahteva stalni rad, konstantno koračanje unapred i u skladu sa tim mi radimo radimo svoj posao i činimo Zvezdu sve boljom svakog dana - poručio je Mrkela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online