Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 05.12.2018.
15:16 >> 18:25h
Vestionline A

Stative, prečke i 4 gola u Subotici (VIDEO)

Lider Superlige Srbije Crvena zvezda pobedila je Spartak na gostovanju u Subotici u meču 19. kola.

MN Press
El Fardu Ben, prolazi pored Miloševića i Kerkeza iz Spartaka

Spartak (4-2-3-1): Ostojić - Dunđerski, Ćalasan, Kerkez, Vukčević - Šimura, Glavčić - Milošević(82. Đenić), Čečarić, Čou (65. Torbica) - Obradović (76. Lučić).

Na klupi: Lučić, Tekijaški, Torbica, Đenić, Lučić, Rakić, Kulinič.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan (57. Popović) - Stojković, Gobeljić, Degenek, Hajdin - Jovančić, Čaušić - Ben (82. Joveljić), Marin, Simić - Pavkov (68. Boaći).

Na klupi: Popović, Krstičić, Ebisilio, Meleg, Jevtović, Joveljić i Boaći.

Senku na pobedu Crvene zvezde bacila je povreda golmana Milana Borjana u drugom poluvremenu, koji je odmah odvezen u bolnicu i još uvek se čekaju rezultati pregleda.

Navijači su sa razlogom zabrinuti jer još uvek ne znaju hoće li sjajni golman moći da brani u utorak protiv Pari Sen Žermena u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Ipak, fudbaleri crveno-belih su više nego sigurno zabeležili 17. pobedu u Superligi u ovoj sezoni.

Strelci za crveno-bele bili su Marko Gobeljić u 36. i El Fardua Bena iz penala u 41. a potom i u 69. minutu posle odlične asistencije Simića, dok je utešni pogodak za Spartak postigao Bojan Ćećarić u 90. minutu.

- Kraj utakmice!

- 90. minut GOL! 1:3! Bojan Čečarić!

Pokušao je Čečarić da doda loptu, ali je Degenek izblokirao, opet se vratila do Čečarića koji je sa nekih 16 metara šutirao levom nogom i savladao Zorana Popovića.

- 83. minut - Poslednja izmena i u domaćem timu, izlazi Stefan Milošević a ulazi Đenić.

- 82. minut - Poslednja izmena u redovima Zvezde, umesto dvostrukog strelca El fardu Bena na teren ulazi talentovani Dejan Joveljić!

- 77. minut - Nova izmena u Spartaku, umesto Obradovića na teren će mladi Lučić.

- 75. minut - Prečka spašava gol Zvezde!

Duga lopta za Obradovića koji šutira iz prve, pokušao je da lobuje Popovića ali lopta pogađa prečku. Šteta, bio bi to veoma lep gol..

- 72. minut - Čečarić je uzeo loptu i krenuo ka golu Zvezde, ali je bio potpuno sam (bez podrške svojih saigrača) pa se odlučio na šut sa nekih 20 metara, ali lopta ide daleko od gola Popovića.

- 69. minut - GOL! 0:3! El Fardu Ben!

Kombinacija Simića i Hajdina po levoj strani, Simić ubacuje loptu u šesnasterac na koju natrčava Ben i odličnim udarcem levom nogom iz prve postiže novi gol!

- 68. minut - Umesto Pavkova na teren ulazi Ričmond Boaći!

- 65. minut - Prva izmena kod domaćih, izlazi Čou a ulazi legenda Spartaka, Vladimir Torbica!

- 58. minut - Posle višeminutnog prekida Borjan mora van igre, umesto njega ulazi Popović!

Posle prekida koji su imali domaći, Milan Borjan je probao da izboksuje loptu ali je pao preko nekoliko fudbalera, pa mu je ukazana lekarska pomoć. Loše se prizemljio golman crveno-belih, zbog bola u leđima je nosilima iznet sa terena a potom vozilom Hitne pomoći prebežen u Subotičku bolnicu.

- 47. minut - Sudar Ostojića i Simića!

U prvom napadu u drugom delu Jovančić šalje loptu za Simića, koji nije dobro primio loptu, pa se okliznuo, pao i sudario sa golmanom Spartaka koji je istrčao van svog šesnasterca da bi izbio ovu loptu.

- Počelo je drugo poluvreme, nije bilo promena u ekipama.

- 45. minut - Poluvreme!

- 41. minut - GOL! 0:2! El Fardu Ben sa penala povećava prednost crveno-belih!

- 40. minut - Penal za Crvenu zvezdu!

Korner sa desne strane izveo je Marko Marin, Čečarić je sa obe ruke držao Milana Pavkova i oborio ga! Sudija Danilo Grujić odmah pokazuje na belu tačku!

- 35. minut - GOL! 0:1! Marko Gobeljić!

Odličan prodor Simića po levoj strani, tražio je Pavkova koji nije stigao da udari loptu... Dunđerski je pokušao da interveniše ali lopta stiže do ivice šesnaesterca odakle Gobeljić odlično šutira i šalje loptu u mrežu golmana Ostojića!

- 25. minut - Prečka! Hajdin je ubacio loptu a Ben je sjajno primirio i šutirao, lopta se od prečke snažno odbila o zemlju...

- 24. minut - Gobeljić je po zemlji ubacio loptu za Čaušića koji odlično reaguje i šutira petom, ali golman Ostojič odlično reaguje i spašava svoju mrežu!

- 22. minut - Odlična prilika za Spartak! Dunđerski je utrčavao sa desne strane i dobio loptu, šutirao je snažno ali neprecizno.

- 19. minut - Prva malo ozbiljnija prilika za Spartak, Glavčić je iz slobodnog udarca sa desne strane ubacio loptu na drugu stativu za Vukčevića, koji sa ivice peterca šutira glavom ali bez veće opasnosti za golmana Borjana.

- 11. minut - Stativa! Odlično je Marin proigrao Bena, koji je šutirao po zemlji, u suprotan ugao sa desne strane. Lopta je prošla pored Ostojića, pogodila stativu i možda bi ušla u gol da je nije ispucao Nemanja Ćalasan.

- 10. minut - Za sada bez ozbiljnijih prilika na obe strane, lopta je uglavnom na sredini terena, malo više u posedu gostiju.

- Sa centra su prvi krenuli gostujući fudbaleri.

- Sudiija ove utakmice je Danilo Grujić.

- Utakmica uskoro počinje...

Tim Vladana Milojevića zagreva se na krajnjem severu zemlje za finalni duel Lige šampiona protiv Pari sen Žermena.

Ovo će biti prva utakmica "golubova" u Subotici ove sezone. Do sada su utakmice kao domaćini igrali u Kuli. Subotičani su u prethodnih šest kola, igrali nerešeno čak pet puta. Fudbaleri Spartaka posle povratka na svoj stadion priželjkuju i dolazak boljih rezultata koji bi ih pomerili sa 12. mesta na tabeli Superlige Srbije.

U prvom duelu ove sezone, koji je igran 12. avgusta na stadionu "Rajko Mitić", Zvezda je slavila 3:0 golovima Milana Pavkova (dva) i Srđana Babića.

U sastav crveno-belih vratil su se Pavkov, Stojković, Jovančić, Boaći i Čaušić. Zvezda je u Suboticu doputovala sa samo jednim klasičnim štoperom - Milošem Degenekom, pa će na toj poziciji igrati univerzalac Marko Gobeljić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online