Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 01.12.2018.
15:03 >> 17:47h
Vestionline A

Partizan do boda u Lučanima u 92. minutu

Mladost iz Lučana ponovo uzela bodove Partizanu.

fkpartizan.rs
Rikardo Gomeš, u duelu sa štoperom ekipe iz Lučana

Mladost: Rosić - Pešić, Andrić, Sinđić, Leković - Tumbasević, Pejović - P. Jovanović, Radivojević(od 89. Jevremović) , L. Jovanović (od 69. Pavlović)  - Odita. Trener: Nenad Milovanović.

Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević - Zdjelar, Šćekić (od 87. Kosović), Pantić(od 67. Ivanović) , Zakarić (od 80. Tošić) - Nikolić, Rikardo. Trener: Zoran Mirković.

Strelci: 1:0 - Predrag Pavlović u 83. minutu, 1:1 - Đorđe Ivanović u 92. minutu.

Bili su domaći na korak od pobede protiv Partizana, ali je Đorđe Ivanović izjednačio u sudijskoj nadoknadi i tako spasio svoj tim!

Prvo poluvreme je bilo veoma nezanimljivo. Mladost je bila i opasniji protivnik u prvom delu, pretili su najviše preko Odite. Bilo je par dobrih prilika na obe strane ali ništa značajnije.

Mnogo bolja igra oba tima viđena je u drugom poluvremenu. Domaći tim je poveo u 83. minutu, u duelu sa štoperima crno-belih Predrag Pavlović se sjajno snašao i savladao Stojkovića.

Partizan je krenuo na "sve ili ništa", i do izjednačenja su stigli u drugom minutu nadoknade. Tošić je odlično driblao pa šutirao, a odbijenu loptu posle odbrane golmana Rosića iskoristio je Ivanović, i tako postavio konačan rezultat.

- 95. minut - Kraj utakmice u Lučanima!

- 94. minut - Drugi žuti i crveni karton za Slobodana Uroševića!

Partizan do kraja sa igračem manje!

- 92. minut - GOL! 1:1! Ivanović!

Solo prodor Tošića i udarac sa 15 metara, Rosić brani i odbija loptu na koju natrčava Đorđe Ivanović i postiže pogodak za izjednačenje!

- 90 . minut - Igraće se još 5 minuta u Lučanima!

- 89. minut - Prvi kontakt sa loptom Jevremovića i za malo gol! Probao je sa nekih 16 metara iskosa a lopta prolazi pored stative.

- 86. minut - Izmena u domaćem timu, umesto odličnog Vladimira Radivojevića ulazi Marko Jevremović.

- 85. minut - Treća izmena kod gostiju, izlazi Aleksandar Šćekić a ulazi Nebojša Kosović.

- 84. minut - Rikardo Gomeš šutira veoma snažno sa 16 metara ali je Rosić veoma siguran.

- 83. minut - GOL! 1:0! Predrag Pavlović!

Pavlović se nalazio između Markovića i Miletića, koji nisu dobro reagovali, što je on iskoristio i došao do lopte, pa uputio veoma precizan udarac i savladao Stojkovića!

- 81. minut - Druga izmena u Partizanu, umesto Zakarića ulazi Zoran Tošić.

- 72. minut - Smešna scena u Lučanima!

Zdjelar se u punom trku sudario sa sudijom Stoiljkovićem, koji se sapleo i pao ispred igrača domaćih Aleksandra Pejovića, koji se potom srušio preko glavnog arbitra. Nekoliko minuta se ukazivala pomoć igraču Mladosti i on će nastaviti meč.

- 69. minut - Prva izmena i kod domaćih, iz igre izlazi Lazar Jovanović a ulazi Predrag Pavlović.

- 67. minut - Dve velike šanse za Partizan ali i dve odlične odbrane golmana Rosića!

Smirio je Miletić loptu oko penala i posle finte šuta se oslobodio čuvara pa uputio udarac po zemlji ka golu ali je Rosić odbranio!

Odbijenu loptu je prihvatio Zakarić, i uputio centaršut ka Nikoliću koji odlično šutira glavom. Lopta je išla pod prečku ali onda nova, fenomenalna odbrana Dragana Rosića!

- 66. minut - Prva izmena u gostujućem timu, umesto Danila Pantića ulazi Đorđe Ivanović.

- 64. minut - Ukrao je Rikardo loptu igračima Mladosti i ušao u šesnaesterac domaćina, imao je samog Nikolića oko bele tačke ali se nije odlučio za dodavanje pa se kroz par trenutaka spetljao sa loptom, koja dolazi do golmana Rosića...

- 62.minut - Probao je Leković sa 18 metara po zemlji ali lopta ide pored gola Partizana.

- 50. minut - Velika šansa za domaće!

Prošao je Tumbasević po desnoj strani i ubacio loptu ka po zemlji na nekih 6-7 metara od gola Stojkovića, natrčao je Odita i veoma loše zahvatio loptu, Zdjelar je takođe izblokirao pokušaj Nigerijca i tako otklonio opasnost ispred svog gola.

- 46. minut - Fudbaleri Partizana imaju loptu na startu drugog poluvremena!

- Mladost se brani za svih 10 igrača u polju i za sada odlično parira Partizanu, koji se muči u napadu... Jedan od razloga je i veoma loš teren!

- 45. minut - Poluvreme!

- 39. minut - Lako se Rikardo Gomeš oslobodio svog čuvara i šutirao levom nogom sa nekih 16 metara ali nova odbrana golmana Lučana.

- 36. minut - Pokušao je Nikolić sa 30 metara ali lopta ide pravo u golmana Rosića.

- 30. minut - Lopta je uglavnom u posedu Partizana ali Mladost "preti" u svakom napadu.

- 15. minut - Odličan prodor i centaršut Rikarda sa desne strane ali Nemanja Nikolić glavom šutira preko gola.

- 11. minut - Velika šansa za Mladost! Prvi šut u okvir gola uputili su domaći fudbaleri!

Pejović je šutirao sa dvadesetak metara po zemlji, Stojković je u padu odbio loptu na koju je natrčao Obiora Odita ali golman crno-belih brani i njegov pokušaj.

- 5. minut - Teren u Lučanima je u veoma lošem stanju, a temperatura ispod nule!

- Prvi sa centra kreću domaći fudbaleri.

U prvom meču na početku prvenstva, Mladost iz Lučana je odolela crno-belima na stadionu u Humskoj, meč je završen 0:0. Bio je to prvi meč Partizana posle smene Miroslava Đukića, tada je na klupi sedeo Žarko Lazetić.

Teren na stadionu u Lučanima je u prilično lošem stanju, zbog kiše i snega koji su padali ovih dana, što će sigurno više odgovarati domaćinu.

Partizan se uoči ovog kola nalazio na drugom mestu sa dva boda manje od Radničkog iz Niša a 11 manje od Crvene zvezde, dok se ekipa iz Lučana nalazi na šestom mestu sa 25 osvojenih bodova.

Crno-beli su nakon poraza u prvom kolu u seriji od 16 utakmica bez poraza, u poslednja tri kola su vezali tri pobede, domaći tim igra veoma promenljivo u ovoj sezoni, u poslednje četiri utakmice su izgubili čak tri puta.

Partizan u ovoj utakmici ne može da računa na jednog od svojih najboljih igrača, crnogorskog reprezentativca Marka Jankovića koji ima problema sa povredom zadnje lože.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online