Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 24.11.2018.
19:16 >> 21:17h
Vestionline A

Bio je kec u Nišu dok se nije stvorio Ben (VIDEO)

U 17. kolu na Čairu su dva vodeća tima u prvenstvu podelili bodove: Radnički - Zvezda 2:2.

Press
twitter.com/crvenazvezda_en
S utakmice u Nišu, duel Bena i Stankovića

Radnički - Zvezda 2:2 (2:1)

0:1 Krstičić u 6, 1:1 Haskić u 15, 2:1 Ranđelović u 26, 2:2 Ben u 64.

Radnički: Ristić, Todorovski, Crnomarković (od 72. Jovanović), Pankov, Stanković, Bondarenko, Drinčić, Grbić (od 69. Nikodijević), Stanisavljević (od 68. Noma), Ranđelović, Haskić. Trener: Lalatović.

Zvezda: Borjan, Hajdin, Degenek, Babić, Rodić, Gobeljić, Krstičić (od 46. Milić), Srnić, Ben (od 83. Joveljić), Simić (od 69. Milijaš), Stojiljković. Trener: Milojević.

Zvezda je u prošloj sezoni ostvarila dve sigurne pobede u Nišu (4:0, 3:1), a sada je s mukom iščupala bod. To govori koliko je Radnički ove godine pod Lalatovićevim vođstvom kompaktniji i konkurentniji pa je i zasluženo drugi na tabeli.

"Crveno-beli" i posle 17. kola ostaju jedini neporaženi tim u ligi. Utakmica pred oko 5.000 gledalaca na Čairu opravdala je epitet derbija vodećeg dvojca. Pala su četiri gola, rivali su se smenili u vođstvu, a Radnički treba da žali za celim plenom (Zvezda je do sada ostvarila devet uzastopnih pobeda u međusobnim duelima) jer je pri 2:1 imao stativu koju je Bondarenko pogodio s jednog metra.

Bod je šampionu doneo Ben koji je rutinski savladao Ristića pošto se prethodno Milić vispreno snašao da saigraču prosledi loptu glavom između protivničkih igrača. 

Zvezda je imala kadrovskih problema zbog povreda. Milojević je nekako skrpio tim. Levi bek Hajdin je morao da igra desnog beka, Gobeljić zadnjeg veznog...

U timu Radničkog najpre treba pohvaliti Ranđelovića, strelca vodećeg gola za Nišlije, koji je brzinom stvarao veliki problem Zvezdinoj odbrani. Na kraju krajeva je tom osobinom kao tane umakao iza Hajdinovih leđa na dubinsku loptu pa je rutinski savladao Borjana oči u oči s njim.

Da ne beše ta dva poteza, prvog Milićevog, a zatim golgeterskog Benovog, Zvezda bi pretrpela tek drugi poraz od kada joj je Milojević trener. I dalje pobedom može da se pohvali samo Napredak, kada je u prošloj sezoni savladao "crveno-bele" u Kruševcu s 1:0 pogotkom u nadoknadi vremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kraj utakmice

64`: 2:2 - Strelac je Ben, koji je zatresao mrežu s tri-četiri metra, ali mu je gol pripremio rezervista Milić pošto je između dva igrača radničkog uspeo da glavom prosledi loptu do tamnoputog saigrača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2:2! Бен! #fkcz

Објава коју дели Nasa Crvena Zvezda (nasacrvenazvezda) дана 24. Нов 2018. у 11:36 PST

55`: Lopta je češće u Zvezdinim nogama, a Radnički se opredelio da vreba priliku za treći gol iz protivnapada.

50`: Bondarenko je pogodio stativu s jednog metra. Možda ga je na suprotnoj strani lopta iznenadila pošto je centaršut iz slobodnog udarca bio oštar i jak, a lopta je prošla pored nekoliko igrača ispred Borjana.

Počelo je drugo poluvreme. U Zvezdinom timu umesto strelca Krstičića je ušao Milić.

Kraj prvog poluvremena

37`: Zvezda je imala dobru priliku posle Benovog oštrog centaršuta iz slobodnog udarca. Hajdin je zahvatio loptu glavom, a golman Ristić je uspeo da je odbije desnom nogom. U daljoj gužvi igrač "crveno-belih" je šutirao visoko iznad gola.

Zvezda prvi put ove sezone prima dva gola, a treći put mora da juri rezultat. Tako je bilo i protiv Partizana (1:1) i protiv Zemuna (2:1), i tada u gostima.

26`: 2:1 - Ranđelović dovodi Radnički u vođstvo. Na dubinsku loptu je kao tane umakao Hajdinu pa je rutinski poslao loptu ispod Borjana.

24`: Bez izglednih prilika posle dva rana gola. Borba se odvija na sredini terena.

15`: 1:1 - Radnički je izjednačio na sličan način na koji je Zvezda povela. U vazdušnom duelu posle centaršuta iz slobodnog udarca lopta se odbila do Haskića, koji je iz neposredne blizine savladao Borjana.

Solidna poseta. Oko 5.000 gledalaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0:1! Крстичић! #fkcz

Објава коју дели Nasa Crvena Zvezda (nasacrvenazvezda) дана 24. Нов 2018. у 10:20 PST

6`: 0:1 - Zvezda je krenula za svojim ciljem, a to je najmanje da i posle 17. kola ostane jedini neporaženi tim u šampionatu. Lopta je došla do Krstičića koji je rutinski savladao nemoćmog Ristića.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online