Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 06.11.2018.
10:48 >> 11:27h
Vestionline A

Krstajić objavio spisak: Nastasić ne želi da igra dok sam ja selektor (FOTO)

Selektor reprezentacije Srbije objavio je spisak fudbalera za mečeve sa Crnom Gorom i Litvanijom u Ligi nacija.

N. Plavšić
Mladen Krstajić

Na pitanje da li računa i prati igre Nastasića i Milivojevića, Krstajić je izjavio:

- Meni je žao što je Nastasić rekao da ne želi da igra za reprezentaciju, dok sam ja selektor. On je dobar momak i dalje je na našem skeneru. Ako nekad bude želeo da igra dok sam ja ovde - dobrodošao je - izjavio je Krstajić.

- Posle prve izjave, gde sam licno prešao preko svega, pošto nisam sujetan, iznenadila me je nova izjava. Srbija mora da bude iznad svega. Nisam zlopamtilo, ali držim se onog što radim i svog stava. Ipak, i pored druge izjave, kad se zavrsi sve kako treba na kraju Lige nacija, opet nemam problem da u martu bude interesantan za reprezentaciju. Nikome vrata reprezentacije nisu zatvorena- naveo je selektor naše reprezentacjie.

Srbiju dele četiri pobede od plasmana na Evropsko prvenstvo, Krstajić se osvrnuo i na to:

- Sve je u našum rukama. Treba da budemo prvi, da budemo maksimalno ozbiljni, što se tiče Lige nacija i da na taj način dočekamo mart - sa dve mogućnosti da idemo na Evropsko prvenstvo, kroz kvalifikacije, koje počinju u martu i završavaju se u novembru, a 2020. se igra polufinale i finale Lige nacija.

Crna Gora će gostovati u Beogradu 17. novembra na stadionu "Rajko Mitić", a Litvanija tri dana kasnije na stadionu JNA.

Srbija je prva u grupi 4, ranga C sa osam bodova, Crna Gora je druga sa sedam bodova. Rumunija je skupila šest, Litvanci su na nuli.

Sastav je sledeći: 

Golmani: Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Makabi), Aleksandar Jovanović (Ueska).

Odbrana: Antonio Rukavina (Astana), Uroš Spajić (Krasnodar), Nemanja R. Miletić (Partizan), Nikola Milenković (Fiorentina), Jagoš Vuković (Olimpijakos), Miloš Veljković (Verder), Aleksandar Kolarov (Roma), Milan Rodić (Crvena zvezda).

Vezni red: Nemanja Matić (Mančester Junajted), Nemanja Maksimović (Hetafe), Saša Lukić (Torino), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Ljubomir Fejsa (Benfika), Branko Jovičić (Crvena zvezda).

Napad: Dušan Tadić (Ajaks), Filip Kostić (Ajntraht), Adem Ljajić (Bešiktaš), Andrija Živković (Benfika), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Nemanja Radonjić (Marselj), Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK), Luka Jović (Ajntraht).
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online