Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 31.10.2018.
18:12 >> 20:31h
Vestionline A

Zvezda na +13

Fudbaleri Zvezde pobedili su ekipu OFK Bačke na stadionu "Rajko Mitić" u poslednjoj utakmici 14. kola fudbalske Superlige.

MN Press
Goran Čaušić, u startnih 11 na večerašnjem meču

Meč je rešen praktično već u prvih 15 minuta meča kada je Zvezda povela 2:0, da bi kasnije pobedu samo potvrdio Veljko Simić u drugom poluvremenu.

Golove za domaćina davali su Milan Pavkov, Marko Gobeljić i Simić, za goste je pogodio Radinović, a crveno-beli su sigurnom igrom i pobedom nad Bačkom stvorili zalihu od čak 13 bodova u odnosu na "večitog rivala", tim Partizana.

Timu Zvezde su se posle povreda priključili Marko Marin i Milan Rodić, ali je centralna figura prvog poluvremena bio napadač Milan Pavkov. 

- Kraj utakmice!

- 90. minut - Jovančić kroz sredinu za Joveljića, mladi napadač je u padu šutirao preko gola. Atraktivan pokušaj igrača Zvezde u smiraj utakmice.

- 85. minut - Dobar pokušaj Mladenovića! Nemanja Mladenović je probao "biciklicu" u kaznenom prostoru Zvezde, uspeo je da šutira, Borjan je malo nesigurno reagovao ali je odbranio.

- 76. minut - Crveni karton za Živkovića!

Srnić je istrčao kroz odbranu Bačke, Živković ga je sustigao i oborio s leđa, a sudija je pokazao da je to crveni karton jer je Živković bio poslednji igrač odbrane gostiju.

- 70. minut - Odlična odbrana Zogovića! Simić je lepo predriblao svog čuvara i iz sredine šutirao u Zogovića koji je još jednom dobro odbranio.

- 64. minut - GOL! 3:1! Uglješa Radinović!

Gavrić je video Radinovića koji dotrčava do 20 metara i dodao loptu, Radinović je šutirao i na sličan način kao i Pavkov – po zemlji, u donji desni ugao, jako i precizno pogađa mrežu Milana Borjana.

- 62. minut - GOL! 3:0! Veljko Simić!

Krenuo je Simić sam ka golu gostiju, šutirao je sa distance po zemlji, lopta je na putu do gola zakačila nogu Živkovića i podigla se uvis dovoljno da prevari Zogovića i uđe u mrežu.

- 52. minut - Velika šansa za Pavkova!

Odlično je centrirao Rodić, lopta je pala između peterca i bele tačke ali to nije bilo dovoljno Pavkovu da drugi put zatrese mrežu Bačke, jer je šutirao snažno i previsoko.

- 47. minut - Marin je kroz sredinu ubacio loptu do Simića koji je za korak ostao kratak. Da je stigao loptu, Simić bi bio sam ispred Zogovića. 

- Poluvreme...

- 39. minut - Centaršut Gobeljića je bio idealan, ali je bila fantastična i odbrana Bojana Zogovića koji je Pavkovu odbranio stopostotnu šansu za 3:0.

- 37. minut - Marin je loše zahvatio loptu sa 16 metara, ona je stigla do Pavkova koji je u trenutku udarca Marina bio u ofsajdu. Šutirao je i Pavkov i zatresao mrežu, ali su sudije opravdano pokazale nedozvoljenu poziciju.

- 29. minut - Leđima je okrenut golu bio Mićić, petom je okrenuo Vujadina Savića i dao sebi for u kaznenom prostoru, šutirao desnom nogom pored gola. Lep pokušaj igrača Bačke.

- 16. minut - GOL! 2:0! Marko Gobeljić!

Marin je uposlio Simića koji je cenrtirao sa leve strane, loptu je glavom kačio Ilić u kaznenom prostoru Bačke, tek toliko da je podigne na lep volej Marka Gobeljića. Gobeljić pogađa malu mrežu gola Zogovića iz Zvezda duplira prednost.

- 11. minut - Pokušaj Pavkova sa sredine terena! Probao je Pavkov da lobuje golmana Bačke ali nije zahvatio loptu onako kako je želeo...

- 9. minut - Prvi pokušaj gostiju! Grabež je dobro prošao po krilu, centrirao na desnu stranu, odakle je lopta vraćena Pantiću koji nedovoljno snažno šutira ka golu Zvezde.

MN Press
Milan Pavkov, strelac rekordnog gola u 26. sekundi

- 1. minut - GOL! 1:0! Milan Pavkov!

Zvezda vodi od prvog minuta tj. od 26. sekunde golom pavkova sa ivice šesnaesterca!

- Utakmica je počela...

Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da nastave seriju pobeda, posle pet uzastopnih pobeda u nakon večitog derbija.

U 14. kolu pokušaće da upišu i 13. pobedu u Superligi, pošto im u goste dolazi jedanaestoplasirana OFK Bačka. 

Aktuelni šampion i vodeći tim nacionalnog prvenstva ima kadrovske probleme, pa će iz tima ponovo izostati Ričmond Boaći i Branko Jovičić, ali su se na teren vratili Milan Rodić i Marko Marin.

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Savić, Degenek, Rodić - Jovančić, Čaušić - Srnić, Marin, Simić - Pavkov.

OFK Bačka: Zogović - Jovanović, Ilić, Živković, Mladenović - Grabež, M. Pantić, Gavrić, Kojić, Mićić - Čeković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online