Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 23.10.2018.
21:47
Vestionline, crvenazvezdafk.com A

Degenek: Najbitnije je da se branimo timski

Zvezdin štoper uoči meča s Liverpulom na Enfildu u trećem kolu Lige šampiona (sreda, 21 čas) uverava da su izvučene pouke iz debakla protiv Pari Sen Žermena.

crvenazvezdafk.com
Degenek na pres-konferenciji uoči meča s Liverpulom

- Dobro smo se pripremili za meč i verujem da smo spremni za izazov koji sledi. Atmosfera je fenomenalna, svi smo dobro i radujemo se duelu protiv Liverpula. Očekujem dobru utakmicu, igramo u gostima, bez naše publike, ali potrudićemo se da damo maksimum i da odigramo dobar meč. Biće vrlo teška utakmica, neće biti lako ni njima, ni nama. Verujemo u naše mogućnosti, a najbitnije je da se branimo kao tim - istakao je Degenek.

Meč na Enfildu drugo je uzastopno internacionalno gostovanje šampiona Srbije, a defanzivac je istakao značaj iskustva sa Parka prinčeva.

- Dobro će nam doći lekcija iz Pariza. Rivali se ne razulikuju mnogo i to će nam pomoći da dignemo naš nivo fudbala. Naučili smo dosta iz prethodnog meča i verujem dobro smo se pripremili za Liverpul. Detaljno smo analizirali rivala, dobili instrukcije od trenera Milojevića i na nama je da to iznesemo da izgleda dobro na terenu. 

Degenek je otkrio i tračak želja vezanih za predstojeću utakmicu.

- Imam pravo da sanjam o tome. Fudbal se igra za golove i voleo bih da zatresem mrežu, ali kao odbrambenom igraču mi je daleko bitnije da sprečim pogotke. Ako uspem da zatresem mrežu, to je plus. Voleo bih da se, uz Božju pomoć, upišem u strelce. Neka gol postigne bilo ko iz ekipe, a da se saigrači i ja iz odbrane pobrinemo da ih ne primimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evo nas na Enfildu. #crvenazvezda #crvenazvezdafk #zvezda #fkcz #czv #ucl #championsleague #anfield #lfc

A post shared by FK Crvena zvezda (crvenazvezdafk) on Oct 23, 2018 at 12:12pm PDT

Zadatak štopera i ostalih saigrača iz odbrane biće da sačuvaju mirnu mrežu, a štoper nema dilemu odakle preti najveća opasnost.

- Imaju tri jako dobra igrača u ofanzivi, mogu i zdanji vezni fudbaleri da postignu golove. Preti opasnost i iz prekida. Ako budu igrali Fimrino, Staridž, Salah, Mane, oni su fenomenalni igrači i mogu da daju gol iz bilo koje situacije.

Izlazak na jedan od najpoznatijih stadiona na svetu sa sobom nosi jedinstven utisak.

- Stadion je poseban, ali kao i svako iskustvo gde god igram, ovde ili u domaćem prvenstvu, isto mi je. Igram uvek maksimalno, ne gledam toliko na atmosferu, već da odradim posao na terenu u potpunosti. Atmosfera ovde je odlična, ali u Beogradu bude i bolja - rekao je Degenek.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online