Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 31.08.2018.
17:49
Vestionline A

LE: Sergej na Radonjića, Čelsi na PAOK i "srpski" Videoton

Salcburg i Seltik, Fener i Dinamo Zagreb, Arsenal i Sporting, Olimpijakos i Milan, Lacio i Marsej, Čelsi i PAOK spojio je žreb u grupama Lige Evrope.

twitter.com
 

Vrlo zanimljina ljubiteljima fudbala u Srbiji biće Grupa H u kojoj će međusobne duele voditi nekoliko srpskih fudbalera.

Sergej Milinković-Savić predvodiće Lacio protiv Olimpika iz Marseja koji je u petak predstavio Nemanju Radonjića i nemačkoj Ajntrahta u kojem su Filip Kostić, Mijat Gaćinović i Luka Jović.

Interesantna je i Grupa L u kojoj će borbi sa Čelsijem voditi PAOK našeg Aleksandra Prijovića te "srpski" Videoton koji s klupe predvodi Marko Nikolić, a na terenu su Danko Lazović i braća Marko i Stefan Šćepović.

Londonski Arsenal će igrati protiv Sportinga iz Lisabona za koji igraju Radosav Petrović i Nemanja Gudelj, italijanski velikan Milan je u grupi sa Olimpijakosom i Betisom.

Partizanov "dželat" Bešiktaš je imao sreće jer je dobio pristojnu grupu sa Genkom, Malmeom i Sarpsborgom, neposredno nakon što se pojačao dovođenjem Adema Ljajića.

Najtrofejniji klub takmičenja Sevilja će se boriti sa Krasnodarom, dok će Dinamo u Zagrebu ugostiti Anderleht, Fenerbahče i Spartak iz Trnave.

Zvezda je "poslala" Salcburg u veoma tešku grupu sa Seltikom, "bratom" Lajpcigom i Rosenborgom, a zanimljivo zvuči grupa u kojoj će bitke voditi Viljareal, Spartak Moskva, Glazgov Rendžers i Rapid Beč.

Nešto manje pažnje privlače dueli Dinama iz Kijeva, Astana, Rena i Jabloneca, dok Bajer Leverkuzen ne bi trebalo da ima previše težak posao u konkurenciji Ludogoreca, Ciriha i kiparskog AEK-a iz Larnake.

Grupna faza LE počinje 20. septembra, poslednje kolo je 13. devembra. Šesnaestina finale je u februaru, osmina finala u martu, a četvrtfinale u aprilu.

Polufinalni mečevi su početkom maja, dok je finale Lige Evrope za sezonu 2018/2019 koja pobednika opet vodi u Ligu šampiona 29. maja u glavnom gradu Azerbejdžana Bakuu.

Grupa A: Leverkuzen, Ludogorec, Cirih, AEK Larnaka

Grupa B: Salcburg, Seltik, Lajpcig, Rosenborg

Grupa C: Zenit, Kopenhagen, Bordo, Slavija Prag

Grupa D: Anderleht, Fenerbahče, Dinamo ZG, Sp. Trnava

Grupa E: Arsenal, Sporting, Karabag, Vorskla

Grupa F: Olimpijakos, Milan, Betis, Didelanž

Grupa G: Viljareal, Rapid Beč, Sp. Moskva, Rendžers

Grupa H: Lacio, Marsej, Ajntraht, Apolon

Grupa I: Bešiktaš, Genk, Malme, Sarpsborg

Grupa J: Sevilja, Krasnodar, Standard, Akhisar

Grupa K: Dinamo K, Astana, Ren, Jablonec

Grupa L: Čelsi, PAOK, BATE, Videoton

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online