Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.08.2018.
16:09
Vestionline A

Pogbi ne pada na pamet da prekida egzotični odmor

Trener Mančester junajteda Portugalac Žoze Murinjo uzalud je zatražio da se francuski igrač priključi timu ranije nego što je dogovoreno.

EPA/Julien De Rosa
Odmor je počeo dan posle osvajanja trofeja u Moskvi: Pogba i prva dama Francuske Brigita Makron na dočeku reprezentacije u predsedničkoj palati

Da se samo Murinjo pita, 25-godišnji igrač sredine terena bi odavno bio u pogonu sve i što je svetski prvak. Pogba je dobio mnogo duži odmor od ostalih jer su i njegovi napori posle minule klupske sezone bili veći budući da se s francuskom reprezentacijom popeo i na tron na nedavnom Mundijalu u Rusiji.

Šefova molba je glatko odbijena. Murinjo je, naravno, ljut kao ris, a Pogba nastavlja da uživa u dražima odmora. Posle boravka u Los Anđelesu i po bogatom "Platinastom trouglu" s jednim temenom u Beverli hilsu, preselio se na egzotične plaže Francuske Polinezije, arhipelaga u južnom delu Tihog okeana. 

Ostaje da se vidi hoće li kratki spoj na liniji Murinjo-Pogba da dovede do odlaska francuskog igrača iz Junajteda u čiju je omladinsku školu došao još sa 14 godina, a pošto je 2012. pušten da ode u Juventus, "crveni đavoli" su ga pretprošlog leta platili Staroj dami čak 105 miliona evra da ga vrate.

Ugovor ima do 2021. Sasvim je izvesno da bi ostao i duže na Old Trafordu od Murinja (portugalskog trenera kladionice vide kao prvog koji će da dobije otkaz u predstojećoj sezoni Premijer lige koja počinje sledećeg vikenda), ali se ne isključuje mogućnost da do kraja prelaznog roka ode u Barselonu (navodno već je odabrao dres s brojem 8 koji je ranije pripadao kapitenu Andresu inijesti, koji je otišao u Japan) ili se sad vrati u Juventus (trener Masimilijano Alegri bi na tom mestu rado video i našeg Sergeja Milinkovića Savića).

Mančester je odigrao pet pripremnih utakmica u SAD, a pobedio je samo u poslednjoj kada je savladao evropskog prvaka Real (2:1). Sutra je na Alijancu gost Bajerna, a u prvoj utakmici novog engleskog prvenstva u petak dočekuje Lester.

Kad se Pogba vrati. videće se šta će biti i kako će se posle odmora uklapati u Murinjove vizije. Do tada on neka uživa, a vi pogledajte i gde i kako.

 

Blending in #islandholidays

A post shared by Paul Labile Pogba (paulpogba) on Aug 1, 2018 at 2:03pm PDT

 

Relaxing the beverlywilshire hotel #beverlywilshire

A post shared by Paul Labile Pogba (paulpogba) on Jul 28, 2018 at 1:38pm PDT

 

Maruru bora#blessed #enjoylife #unforgetable

A post shared by Paul Labile Pogba (paulpogba) on Aug 2, 2018 at 6:34pm PDT

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online