Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 25.04.2018.
15:47
Tanjug, Vestionline A

Đukić: Samo da sudije ne budu u prvom planu

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić, uoči utakmice protiv Radničkog iz Niša, izjavio je da očekuje nastavak pobedničkog ritma posle trijumfa u prošlom kolu protiv Čukaričkog i izrazio nadu da će glavni akteri meča da budu igrači, a ne sudije.

M. Todorović
Miroslav Đukić, trener Partizana

- Posle pobede protiv Čukaričkog našli smo se na pravom koloseku. Nadam se da ćemo nastavi sa tim, neće biti lako, ali igramo kod kuće i želimo da nastavimo sa dobrim utiskom od vikenda. Poštujemo Radnički, svima je u interesu da protagonisti budu fudbaleri, a sudije ne smeju da budu u prvom planu - izjavio je Đukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Partizan Teleoptik. 

Trener crno-belih rekao je da se posle odrađene suspenzije zbog crvenog kartona u derbiju vraća Sejduba Suma, dok neće moći da računa na Vladimira Stojkovića, Luku Cucina i Nemanju G. Miletića. Đukić je dodao i da očekuje otvorenu utakmicu sa obostrano motivisanim rivalima, jer ističe da i Radnički, u čijem sastavu igra dosta bivših igrača Partizana, traži pobedu zbog mesta u Evropi.

- Dešava se da vaši bivši igrači budu motivisani, to se na zapadu rešava klauzulama. Oni žele da se dokažu i pokažu da su neopravdano napustili klub. Tako je i kada je reč o bivšim igračima Partizana - rekao je Đukić. 

Đukić je rekao da bi i Marko Jovičić trebalo da izgradi imidž golmana koga će se protivnički igrači plašiti kao što je to slučaj sa njegovim iskusnijim kolegom Vladimirom Stojkovićem. 

- Stojković je golman sa prestižom, a Marko bi trebalo da izgradi imidž, da ga se protivnici plaše. On bi trebalo da se sam izbori za to, ali to je proces. Verujemo Marku, jer znamo da će je odraditi bez problema - izjavio je Đukić.

Prema njegovim rečima, primljeni golovi u prethodnim utakmicama nisu posledica taktičkih grešaka već individualnih i problema sa koncentracijom, ali istakao da nema privilegovanih u izboru igrača za svaki meč. 

- Svaki igrač je dobio šansu od mene. Nema privilegovanih, svi se bore za status. Igraju samo oni koji su najbolji u klubu. Da sam stavio Jevtovića i Zđelara i da smo izgubili derbi, svi bi rekli da smo previše defanzivno ušli u meč - rekao je Đukić. 

Utakmica između Partizana i Radničkog, u trećem kolu plej-ofa Superlige, igra se u četvrtak od 18 časova na stadionu u Humskoj.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online