Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 24.04.2018.
13:19
Tanjug, Vestionline A

Milojević ne gleda Partizan: Imamo pet finala, bez euforije

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ga ne zanimaju ostale utakmice, bez obzira na to što postoji mogućnost da u slučaju kiksa Partizana i pobede njegovog tima nad Čukaričkim već u sledećem kolu Superlige osvoji šampionsku titulu.

A. Čukić
Nema euforije: Vladan Milojević

- Ne gledamo druge strane. Imamo dve pobede i igramo plej-of kao takmičenje u kojem se osvaja 21 bod, gledamo samo nas i ne obaziremo se na protivnike. Šta god da se desi u četvrtak (duel Partizan - Radnički Niš prim. aut), mi moramo da radimo... O drugim klubovima uopšte i ne razmišljamo, imamo ispred sebe još pet finala i samo želim da igrači budu koncentrisani na svoj posao - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezdin trener ne dozvoljava euforiju i ističe da su njegovi fudbaleri profesionalci i da sami razumeju zadatke.

- To je ključ svega, šta se od njih traži, da profesionalno odrađuju svaki trening. Fudbal je ono što je danas i sutra, novi izazovi, nova utakmica. Sada samo o Čukaričkom razmišljamo, mislim da je to jedini ispravan način. Crtu uvek podvlačimo na kraju, ne vidim da kod mojih igrača ima neke euforije, niti bih je dozvolio da postoji.

On je dodao da je Čukarički dobar tim i da je u vrhu srpskog fudbala, što je pokazao i rezultatima u Kupu Srbije ove sezone.

- Stalni su pretendenti za izlazak u Evropu. Odigrali su jako kvalitetno protiv Partizana i biće nam veoma teško. Predvodi ih trener Lalatović za kojeg znate da je jedan od dobrih trenera u Srbiji. Mislim da će biti jako interesantna utakmica - rekao je Milojević i pozvao navijače da dođu u velikom broju iako je svestan da je radni dan.

Prema njegovim rečima nema problem oko sastavljanja igračkog kadra, ali ne želi da žuri sa povratkom Vujadina Savića.

- Vujadin je imao određenu pauzu i njegova povreda nije česta. To je deo mišića oko kojeg treba biti pažljiv, treba da vidimo i sa njim i nećemo rizikovati ako ne bude bilo potrebe. I on treba da bude psihički spreman, kao i fizički.

Zato je šansu iskoristio mladi defanzivac Srđan Babić, za koga Milojević ima samo reči hvale.

- Babić je doveden sa epitetom odličnog igrača koji je imao samo problem što jedno vreme nije igrao, a kad ne igrate i kad niste u trenažnom procesu možete da imate poteškoće sa uklapanjem i dostizanjem forme. Neki igrači se lakše prilagode, neki teže, ali su svi opravdali poverenje. Zvezda može da se osloni na Babića u budućnosti, to je pokazala i otkupom ugovora.

Utakmica 3. kola plej-ofa Superlige Crvena zvezda - Čukarički zakazana je za sutra od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online