Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.03.2018.
12:27
Vestionline, Tanjug A

Neobičan život Ben Jedera: Nema devojku, čeka šansu u reprezentaciji, a koban za Engleze

Junak Sevilje Visam Ben Jeder, sa dva gola Mančester junajtedu (2:1) za četvrtfinale Lige šampiona, kaže da je sanjao kako ruši veliki tim i da mu se strpljenje isplatilo.

EPA-EFE/PETER POWELL
Majstor za fudbal, futsal i Engleze: Visam Ben Jeder

Ben Jeder je na "Old Trafordu" ušao u igru u 72. i za samo šest minuta kasnije sa dva pogotka odveo španski tim među osam najboljih u Evropi, posle čega je Romelu Lukaku samo ublažio poraz Junajteda.

- Veoma sam srećan, bilo je sjajno veče. Svi znamo da nije lako igrati protiv Mančester junajteda, posebno na "Old Trafordu". Ne znam kako bih opisao kako se osećam, kao dete sam sanjao da pobeđujem velikane, kao što je Junajted, emocije naviru... Ušli smo u istoriju kluba - rekao je Ben Jeder za "Bein sport".

Francuz tunišanskog porekla je priznao da mu nije bilo lako što je bio na klupi za rezerve.

- Komplikovano je, ali to je život, kada si rezerva moraš da čekaš. Na kraju se strpljenje isplati, iako je teško - rekao je bivši fudbaler Tuluza i ujedno demantovao da postoje nesuglasice sa trenerom Vićencom Montelom.

- Svi pričaju da postoje problemi između Montele i mene, ali ih nema. Veruje mi i ja mu vraćam na terenu. Samo ćutim i radim, trener je zadovoljan zbog toga. To je jedino važno - zaključio je snalažljivi napadač.

Ben Jeder je rođen pre 27 godina u predgrađu Pariza. Po mnogo čemu odskače od ostalih fudbalera. Na internetu gotovo da nema njegovih slika iz noćnih provoda i sa letovanja. Na telu nema nijednu tetovažu, a ni cigarete ne konzumira. Trenutno nema devojku, a nemoguće je naći neku fotografiju gde je u zagrljaju neke lepotice.

Za reprezentaciju Francuske do 21 godine je odigrao devet utakmica i postigao tri gola. Još uvek čeka poziv u seniorski nacionalni tim (tako je valjda naučio da bude strpljiv i čeka šansu), ali je zato odigrao dve utakmice za futsal reprezentaciju i postigao jedan gol. 

Engleski klubovi ga dobro pamte, jer je jesenas bio dvostruki strelac u čuvenom meču protiv Liverpula u Ligi šampiona. Tada je tim sa "Enfilda" vodio na poluvremenu u Sevilji 3:0, a onda je usledio preokret u nastavku. Ben Jeder je postigao golove u 51. i 60. minutu, a konačnih 3:3 je postavio Pizaro u sudijskoj nadoknadi. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online