Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 03.03.2018.
14:01 >> 16:46h
Vestionline A

Titula izgubljena na “Čairu”: Zvezdin Pavkov srušio Partizan

Posle remija sa Zemunom u prošlom kolu, fudbaleri Partizana su doživeli još jedan neuspeh. U 25. kolu Superlige Srbije Radnički je u Nišu pobedio crno-bele 1:0 (0:0).

M. Todorović - Vesti
M. Todorović
Nema prolaza: Fudbaleri Radničkog zaustavljaju Milana Mitrovića

Znali su Partizanovci da im je ova utakmica veoma bitna, jer bi ih još jedan neuspeh udaljio od borbe za titulu. Igrali su mnogo konkretnije od domaćina koji je svoje šanse vrebao iz kontranapada. Ipak, ni tih šansi nije bilo mnogo. Najkonkretniji su bili Suma koji je pokušao dva puta I Miletić, ali je sva tri puta odlično reagovao golman Šaranov.

Kazna za promašaje, ali pre svega za anemičnu igru, je stigla u 75. minutu kada je fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u Nišu Milan Pavkov zatresao mrežu. On je istrčao kontru i savladao golmana Vladimira Stojkovića.

Očekivalo se tada da će gostujući fudbaleri da zaigraju agresivnije, ali se desilo suprotno. Primljeni pogodak kao da im je odsekao noge, pa do kraja meča nisu napravili izglednu šansu. Na taj način su pružili šansu vodećoj Crvenoj zvezdi da eventualnom pobedom nad Voždovcem uveća prednost na 14 bodova. Ukoliko se to dogodi, Partizan će da izgubi gotovo sve šanse da odbrani titulu.

Radnički – Partizan 1:0 (0:0)

Stadion: Čair.
Sudija: Zoran Široki (Smederevo).

Strelac: 1:0 Pavkov (75).

Žuti kartoni: Šaranov, Stojanović (Radnički), Suma, Zdjelar, Pantić, Mitrović, Jovanović (Partizan).

Radnički: Šaranov, Aksentijević, Petrović, Simunović, Stanković, Mićić (od 72. Sa. Stojanović), Noma, Stanisavljević (od 58. Sl. Stojanović), Miladinović, Babić (od 86. Bulatović), Pavkov.

Partizan: Stojković, Vulićević, N. R. Miletić, Mitrović, N. G. Miletić, Zdjelar, Pantić (od 77. Jovanović), Tošić, Suma (od 76. Ilić), Ivanović (od 60. Janković), Ožegović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK UTAKMICE

90. minut - Završena je utakmica. Radnički je pobedio 1:0.
86. minut - Izmena kod Radničkog. Izašao je Babić, a ušao Bulatović. Golman Šaranov je dobio žuti karton zbog odugovlačenja.

75. minut - GOOOOL 1:0 za Radnički, strelac je Milan Pavkov.

71. minut - Žute kartone su dobili Danilo Pantić i Milan Mitrović iz Partizana.
60. minut - Prva izmena u Partizanu, umesto Ivanovića ušao je Janković.
58. minut - Prva izmena na utakmici i to kod Radničkog. Izašao je Stanisavljević, a ušao Slaviša Stojanović.

56. minut - Nemanja Miletić je imao najbolju šansu za Partizan, ali je Šaranov još jednom bio na mestu.

50. minut - Saša Zdjelar je dobio žuti karton.
46. minut - Nastavljena je utakmica. Početak drugog poluvremena je kasnio jer su navijači domaćih grudvama gađali golmana Vladimira Stojkovića.

45. minut - Završeno je prvo poluvreme. Golova nije bilo.

41. minut - Partizan igra sve konkretnije. Suma je šutirao po sredini, ali je Bojan Šaranov opet odlično intervenisao i izbacio loptu u korner.

39. minut - Pokušao je Zoran Tošić da zatrese mrežu domaćih. Uposlio ga je Sejduba Suma, ali je golman Šaranov za delić sekunde bio brži i uhvatio loptu.
34. minut - Prvi žuti karton na utakmici je dobio igrač Partizana Sejduba Suma.
33. minut - Pokušao je Ožegović glavom, ali je golman Šaranov bio na mestu.
16. minut - Lepa šansa za Partizan. Posle centaršuta sa desne strane, Ivanović je glavom šutirao, ali je lopta otišla pored gola.
12. minut - Uvodni minuti protiču u ispitivanju snaga i bez pravih šansi.
1. minut - Utakmica je počela. U Nišu je sunčan dan, pa se očekuje lepa utakmica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online