Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 01.02.2018.
17:46
Vestionline A

Boban Bajković se vratio u Zvezdu, ali ne kao igrač

Bivši prvotimac Crvene zvezde Boban Bajković od nedavno je postao jedan od trenera golmana u omladinskoj ekipi crveno-belih. Kao i uvek kada je u opremi svog voljenog tima, popularni Bajko ne skida osmeh sa lica, kako dok radi sa novim nadama, tako i dok priča o svojim prvim utiscima na novom poslu.

crvenazvezdafk.com
Ponovo u Crvenoj zvezdi: Boban Bajković

- Od četrnaeste godine sam u Zvezdi i ovo mi nije ništa novo i strano. Ceo život sam se u ovom klubu osećao lepo, tako je i sada. Jedino što je novo je posao, ali i to mi je sve poznato. Ono što sam ja radio kroz karijeru radim i sad sa ovim momcima. Naravno, potrebno mi je iskustvo, opet počinjem od nule, kao i kad sam ovde dolazio kao talentovano dete. Ali puno mi je srce i presrećan sam što sam ovde i u ovoj ulozi. Sa familijom sam u Beogradu, radim u klubu koji volim i šta mogu više da tražim - rekao je Bajković za sajt crveno-belih.


Zamenio je glavni pomoćni teren iza severne tribine ovim iza juga, ali kako ističe nema tu velike razlike, a i razdaljina između dve kapije je samo 100 metara. Naravno i njemu je drago što Zvezdina deca imaju ovakve uslove za rad.

- Ja sam oduševljen. Ovako nije bilo kad sam ja bio klinac. Vidi se da se ulaže u omladinski pogon, nisam mogao da verujem da su tereni i sve što ih prati ovako napravljeni. Sećam se kako je sve ovo izgledalo kad sam odlazio iz Zvezde za Belgiju, prepuno rupa i nemoguće za igru. Ali sada je sve savršeno, kako ovde, ali tako i tamo gde trenira prvi tim - istakao je Bajković i dodao:

- Upoznao sam se sa Omladinskom školom i odmah sam video da smo u svim generacijama završili kao prvi na kraju jesenjeg dela prvenstva. Tako i mora da bude. Zvezda je u Srbiji uvek broj jedan, od prvog tima pa do onih najmlađih.

Sve se desilo brzo. Nakon što je odlučio da okači kopačke, odnosno rukavice o klin, znao je šta će dalje:

- Čim sam rešio da završim igračku karijeru dobio sam poziv od ljudi iz kluba i vrlo brzo smo se sve dogovorili. Kod mene se tu ne postavlja pitanje kada te Zvezda pozove. Odmah sam došao i počeo da radim sa decom, da budem sa njima, jer znam koliko me vole. Na meni je da pomognem koliko mogu oko samog branjenja, a kada je reč o poslu i samim treninzima tu su ostale kolege da pomognu meni. Treneri Gašić i Katić mi ukazuju na ono što treba da radim i naučim, kako bi što pre ušao u štos. Nije to meni ništa strano, ali ipak sam sad sa one druge strane terena gde se gledaju drugačije stvari, poput priprema i analiza. Ja znam da mladim golmanima mogu da prenesem dosta svog iskustva i da ih posavetujem - jasan je Bajković.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online