Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 24.01.2018.
16:04
Vestionline A

Crvena zvezda ubedljivom pobedom otvorila 2018. godinu

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivi su bili u prvom meču u 2018. godini pošto su kao gosti u prijateljskoj utakmici savladali Grafičar 5:0 (3:0).

crvenazvezdafk.com
Ubedljiv početak 2018. godine: Fudbaleri Crvene zvezde

Trener Vladan Milojević promešao je karte. Šansu da zaigraju u startnoj postavi dobilo je dosta mladih igrača, a Zvezda je svakako bila mnogo bolji rival što pokazuje i konačan rezultat.

Zvezda je na vreme postigla gol i pokazala da će se pitati za gotovo sve na ovoj utakmici. U osmom minutu zablistao je Jovičić koji je poslao divnu loptu ka Gobeljiću kroz odbranu Grafičara. Desni bek je uputio odličnu loptu u srce kaznenog prostora, a Srnić je rutinski zatresao mrežu. Svega osam minuta kasnije, u kaznenom prostoru domaćina oboren je Dejan Joveljić koji je potom dobio priliku da sa bele tačke postigne gol. On je preciznim udarcem po zemlji poslao golmana Crvene zvezde na pozajmici u Grafičaru na suprotnu stranu.

Grafičar je u prvih 45 minuta imao svega jednu priliku, a ni tada nije bilo neophodno da Kahriman interveniše jer je šut bio veoma neprecizan. Na drugoj strani, Joveljić je dva puta pretio glavom; po jednom su ga pronašli Rodić i Gobeljić, ali se istakao golman Aleksandar Stanković.

Nastavak utakmice počeo je nešto mirnije, bez velikih uzbuđenja. U pauzi su napravljene i dve izmene: Strahinja Eraković je zamenio Marka Gobeljića koji je dobio udarac u završnici prvog dela, a Milan Pavkov je zamenio dvostrukog strelca Joveljića. Eraković je igrao na svojoj poziciji štopera, a Frimpong je zauzeo mesto desnog beka. U ekipi Grafičara izvršeno je 11 izmena, pa je kompletna postava promenjena. U 62. minutu zaigrali su i Stefan Hajdin, Ivan Ilić, Veljko Nikolić i Nemanja Milić.

Upravo Milić u dva navrata nije uspeo da iskoristi priliku da se upiše u strelce. Oba puta mu je Pavkov dobro asistirao, ali nije uspeo da na teškom terenu uputi preciznije udarce. Četvrti gol viđen je u 79. minutu, i to nakon odličnog prodora i centaršuta Hajdina sa levog boka. Pavkov se našao na pravom mestu i rutinski je zatresao mrežu.

U samoj završnici utakmice, viđena je još jedna lepa akcija. Mladi Eraković je povukao loptu i poslao prelep pas kroz odbranu Grafičara ka Miliću. Nemanja je uspešno zavrnuo loptu na drugu stativu gde je spreman bio Veljko Nikolić i na taj način postavio i konačan rezultat utakmice.

Već u četvrtak od 13 časova Crvena zvezda će odigrati novu prijateljsku utakmicu, i to protiv ekipe BASK. Šansu će dobiti svi fudbaleri koji danas nisu igrali.

Grafičar - Crvena zvezda 0:5 (0:3)

Stadion: Grafičara.
Gledalaca: 200.
Sudija: Aleksandar Anđelić.
Strelci: Srnić u 8, Joveljić u 15 iz pennala, 42, Pavkov u 79, Nikolić u 88.
Grafičar: Stanković, Bumbar, Zorić, Stojić, Sredojević, Ljumić, Preradović, Crnadak, Lisičić, Šarčević, Kuzmanović.
Crvena zvezda: Kahriman, Gobeljić, Savić, Frimpong, Rodić, Donald, Jovičić, L. Ilić, Srnić, Adžić, Joveljić. Igrali su još i: Eraković, Pavkov, Hajdin, I. Ilić, Nikolić i Milić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online