Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.12.2017.
15:40
Vestionline, Tanjug A

Vulićević objasnio zašto Partizan zaostaje za Zvezdom devet bodova

Kapiten Partizana Miroslav Vulićević izjavio je da će 2017. godinu pamtiti po duploj kruni i da je ulazak u grupnu fazu Lige šampiona jedini cilj koji mu je preostao da zaokruži priču u Humskoj.

M. Todorović - Vesti
Miroslav Vulićević na promociji kalendara

- Ova godina sigurno ulazi u istoriju Partizana, osvojena je dupla kruna i dočekali smo proleće u Evropi. Moglo je bolje i više, ali trebalo bi biti realan i reći da smo napravili ogroman uspeh. Godinu ću najviše pamtiti po osvojenoj duploj kruni. To je upečatljivo jer smo šesta generacija u bogatoj istoriji Partizana koja je uspela da to ostvari. Vožnja autobusom i slavlje sa navijačima, to je san svakog fudbalera i poželeo bih svakom sportisti da to učini - rekao je Vulićević na promociji Partizanovog kalendara u hotelu "Cepter" na Terazijama.

Kada su u pitanju želje za 2018. godinu Vulićević je rekao:

- Prvo zdravlje, a zatim da odbranimo duplu krunu, igramo kvalifikacije za Ligu šampiona i pokušamo da obezbedimo učesće u ovom takmičenju, a ja zaokružim priču, jer mi je jedino to nedostaje sa Partizanom.

Iskusni desni bek, koji je u Humsku stigao iz Vojvodine u januaru 2014. godine istakao je da su veliki fizički napori i loša infrastruktura na srpskim stadionima razlog zaostatka od devet bodova u odnosu na Crvenu zvezdu na kraju jesenjeg dela sezone.

- Fizički i prishički napor su posledica igara na više frontova. Svesni smo da i pojedini Bundesligaši namerno odustaju od Evrope ili nekog takmičenja jer ne mogu da igraju na tri fronta. Nisu samo utakmice i tereni problem, već i naporna putovanja, karantini, ali i nedostatk sreće kao protiv Augsburga. Infrastruktura je veliki problem u našoj ligi. Videli ste kako je izgledala utakmica protiv Vojvodine, da ne pričam o terenu u Kruševcu.

Vulićević je naglasio da ne žali što nije realizovao inostrani transfer, jer zna da će kada bude završio karijeru na sebe gledati kao nekog ko se upisao u istoriju Partizana.

- Već sam četiri godine u klubu, imao sam taj peh da se uoči realizacije transfera u inostranstvo povredim, ali to je iza mene i zadovoljan sam. Ispunio sam san dolaskom u Partizan. Uvek sam imao motiva da ovde igram i nikad nisam žurio da idem u inostranstvo. Kada završite karijeru i okrenete se iza sebe trebalo bi da imate nešto veliko, a ja sam sa osvojenom duplom krunom i dugačkim nizom pobeda upisao sebe u istoriju Partizana i ne žalim nijednog trenutka - zaključio je Vulićević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online