Ponedeljak 27. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 10.12.2017.
13:24 >> 18:25h
Vestionline A

Napredak koban za "večite": Partizan pao u Kruševcu

Kruševljani su speciijalisti za večite. Posle Crvene zvezde, Napredak je pobedio i Partizan u pod Bagdalom - 2:1 (1:0) i naneo drugi poraz srpskom šampionu u Super ligi Srbije.

M. Todorović - Vesti
Teški uslovi za igru bili su u Kruševcu

Četa Miroslava Đukića opet je razočarala u šampionatu i sada pred večiti derbi u sredu zaostaje velikih devet bodova u odnosu na Crvenu zvezdu. Bez Evertona, Jankovića i Tošića, crno-beli nisu ličili na sebe.

Nepovezano, stihijski su napadali, Leandro Tavamba se ispromašivao, a domaćin je kontrama razbio smušenu odrbranu "parnog valjka". Dva puta je Boranijašević probio po desnoj strani, a na pravom mestu bili su Vukanovović i Đurić. Sve što su fudbaleri Partizana uradili bio je utešni gol Marka Jevtovića sa "bele tačke" u 60. minutu posle opravdano dosuđene najstrože kazne posle faula nad Miletićem. Golu je prethodila svađa crno-belih oko toga ko će da izvede penal. Loptu je uzeo Sejduba Suma, ali mu nisu dali saigrači, pa je Jevtović preuzeo odgovrnost i rutinski matirao Kruševljane.

U nastavku, Partizan je pokušavao da dođe do boda, ali Ožegović i Tavamba nisu nalazili načine da matiraju "čarapane". U finišu, domaćin je mogao i do trećeg pogotka pošto je Vladimir Stojković otišao u šeesnaesterac domaćina, ali je smušen bio Đuri

Utakmica je igrana u očajnim uslovima, na oranici u Kruševcu. Uz to, na početku meča bilo je mnogo problema sa navijačima. Prvo su domaći gađali grudvama Stojkovića pa je meč počeo sa 10-ak minuta zakašnjenja, da bi problem pravili i "grobari" sa spornim transparentom zbog čega je Mažić prekinuli susret.

Crno-beli su napravili veliki kiks i dali šansu Crvenoj zvezdi da još poveća prednost u odnosu na ljutog rivala. Pri kraju meča, navijači Partizana skandirali su: "Đukiću, odlazi".

Napredak - Partizan 2:1 (1:0)

Strelci: 1:0 Aleksa Vukanović u 35,  2:0 Uroš Đurić u 54, 2:1 Marko Jevtović u 60. minutu iz jedenaesterca.

Stadion pod Bagdalom u Kruševcu. Gledalaca: 3.000.

Sudija: Milorad Mažić

NAPREDAK: Ni. Petrović, Simonović, Eskić, Miladinović, Sakidika, Ne.Petrović, Mitrović, Vukanović, Boranijašević, Alivodić, Đerić.

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, N.G. Miletić, Ostojić, N.R. Miletić, Radin, Jevtović, Pantić, Tavamba, Suma, Ožegović. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

90+5. minut - Utakmica je završena, pobeda Napretka. Ukoliko Zvezda pobedi Borac, crveno-beli će imati devet bodova više od ljutog rivala.
70. minut - Partizan napada, ali jalovo, Napredak se brani.

60. minut - GOOOOL, Marko Jevtović je siguran sa "bele tačke".

59. minut - Penal za Partizan zbog starta nad Miletićem.

54. minut - GOOOL, Uroš Đerić postiže gol, Napredak vodi 2:0. Nemoćni crno-beli. Sedmi gol u sezoni Đerića. Opet je asistent bio Boranijašević.

47. minut - Opet je Tavamba bio u šansi, ali neće napadača crno-belih u Kruševcu.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

45+5. minut - Gotovo je prvo poluvremene. Iznenađenje na pomolu, vode "čarapani".

45+1. minut - Partizan je imao šansu, ali Tavamba opet nije uspeo da zatrese mrežu domaćina.

38. minut - Nova šansa za Napredak, Alivodić je sjajno prošao, ali su Stojković i kasnije Vulićević spasili gol crno-belih.

34. minut - GOOOOL, Napredak vodi, strelac je Aleksa Vukanović, posle dobre asistencije Boranijaševića.

29. minut - Tavamba je iskoristio grešku domaćina, prebacio golmana, ali je otišao iskosa i nije uspeo da zatrese mrežeu Kruševljana. Crno-beli napadaju.

20. minut - Tavamba pada u šesnaestercu Napretka, ali Mažić ne svira penal.

19. minut - Utakmica je nastavljena.

12. minut - Navijači Partizana ubacuju baklje na teren, pa je opet prekid u Kruševcu. Mažić neće da nastavi meč zbog transparenta "grobara" upućen sudijskoj organizaciji. "Penal za Zvezdu", pevaju navijači Partizana.

6. minut - Ognjen Ožegović je imao solidnu priliku, ali je loše šutirao.

1. minut - Posle 10 minuta zakašnjenje, počela je utakmica.

Utakmica nije počela jer navijači Napretka gađaju grudvama golmana Partizana Vladimira Stojkovića. Mažić je poslao igrače u svlačionicu.

Nema snega na terenu, ali je on u katastrofalnom stanju.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online