Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 29.11.2017.
15:25 >> 19:34h
Vestionline A

Crno-beli osvojili "krov": Tošić čuva Partizan

Posle kiksa na meču sa Spartakom u Humskoj, Partizan se vratio na pobednički kolosek. Srpski šampion slavio je na "krovu" protiv Voždovca - 1:0 (1:0)

M. Todorović - Vesti
Leandro Tavamba predvodio je napad Partizana "na krovu"

Crno-beli su se revanširali "zmajevima" za poraz na sovm terenu u prvom delu Super lige, kada je bilo 1:3. Gol odluke postogao je Zoran Tošić, koji je lepim udarcem sa 12,13 metara zatresao mrežu domaćina u 26. minutu.

Partizan je bio mnogo bolji rival, stvarao šanse, a u 34. minutu crno-belima je poništen gol posle navodnog ofsajda Leandra Tavambe, iako se na snimku videlo da je Putinčanin bio najbliži golmanu domaćina, Popoviću.

U finišu, u 81. minutu Marko Jevtović nije uspeo da realizuje jedanaesterac, odnosno golman Popović ga je sjajno pročitao. U 85. minutu, zbog prigovora je isključen kapiten Voždovca Miloš Pavlović. Jedinu šansu domaćin je imao u finišu prvog poluvremena kada je Vladimir Stojković sjajno intervenisao posle šuta najboljeg strelca domaćina Georgijevića.

Partizan je makar na dva sata smanjio zaostatak za Crvenom zvezdom na tri boda, ali crveno-beli bi pobedom nad Radnikom opet mogli da steknu šest bodova viška.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Voždovac - Partizan 0:1 (0:1)

Strelac: Zoran Tošić u 26. minutu.

Sudija: Aleksandar Vasić

Stadion Voždovca u Zapljenskoj.

Voždovac: Popović, Filipović, Ivković, Gajić, Petrović, Georgijević, Zec, Putinčanin, Mihajlov, Pavlović, Duronjić.

Partizan: Stojković, Ostojić, NG Miletić, Mitrović, NR Miletić, Everton, Pantić, Jevtović, Tošić, Ožegović (od 72. Ilić), Tavamba.

PROČITAJTE TOK MEČA!

90+3. minut - Utakmica je završena, minimalna pobeda Partizana - 1:0 na "krovu" u Zaplenjskoj.

85. minut - Kapiten Voždovca Miloš Pavlović dobio je crveni karton zbog prigovora.

81. minut - Popović je odbranio udarac Jevtoviću.

79. minut - Penal za Partizan. Filipović je pogrešio, a Popović je srušio napadača crno-belih. Jevtović se sprema da izvede najstoržu kaznu.

67. minut - Pantić je pokušao, ali je odlično obbranio golman domaćina Popović.

65. minut - Partizan rutinski čuva prednost.

45+1. minut - Završeno je prvo poluvreme, vodi Partizan golom Zorana Tošića.

35. minut - Velika šansa za Georgijevića, ali je Stojković čudesnom intervencijom spasio gol Partizana.

33. minut - Partizanu poništen gol zbog ofsajda Tavambe.

26. minut - GOOOOL, Zoran Tošić postiže pogodak. Lepa akcija reprezentativca Srbije.

9. minut - Zoran Tošić je pokušao sa 20 metara, ali iznad gola, prvi pokušaj na meču. Crno-beli imaju veći posed lopte, ali miran start, bez uzbuđenja.

7. minut - Nema uzbuđenja na startu meča.
1. minut - Utakmica je počela. Tribine su poluprazne, zbog smanjenog kapaciteta stadiona na "krovu", samo 1.000 gledalaca u Zaplenjskoj.

S druge strane ni Voždovac se nije proslavio pošto je u prethodnom kolu odigrao samo 0:0 protiv poslednjeplasirabong Borca.

M. Todorović - Vesti
Malobrojni navijači Partizana na "krovu"

U prvom delu prvenstva “zmajevi” su napravili veliko iznenađenje pošto su u Humskoj trijumfovali sa 3:1 pa će to biti dodatni motiv timu Miroslava Đukića, koji je ponovo napravio određene promene u timu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online