Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.11.2017.
12:20
Tanjug, Vestionline A

Lukić i Adžić: Bez potcenjivanja

Mladi reprezentativci Srbije Saša Lukić, Milan Gajić i Luka Adžić poručili su da pobedom u Jerevanu nad Jermenijom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope u Italiji žele na najbolji način da završe uspešnu godinu.

Vesti - M. Todorović
Želi novu pobedu: Saša Lukić

- Nekoliko igrača je prekomandovano u A tim, što je samo dokaz kvaliteta ove selekcije. Želimo da nastavimo niz i u Jerevanu i na taj način sebi olakšamo posao u nastavku. Znamo odakle nam preti opasnost, stručni štab nas je dobro spremio. Nema govora o nekom potcenjivanju protivnika, ali svesni smo svojih kvaliteta i nema razloga da ne pokušamo da pobedimo Jeremeniju - rekao je Lukić, a prenosi sajt FSS.

Selektor Goran Đorovic u odnosu na pobedu u Beču protiv Austrije 3:1 nema na raspolaganju strelca gola na debiju Luke Ilića, koji je morao da se vrati u Beograd. Njegov saigrač iz Crvene zvezde Luka Adžić istakao je da mu je drago što je asistirao baš Iliću za potvrdu trijumfa.

- Odlično se poznajemo i sami ste videli kako je bez mnogo razmišljanja znao gde ću mu poslati loptu. Naravno, individualni učinak je u drugom planu, jer smo mi pre svega jaki kao kolektiv. Moramo biti mirne glave u Jerevanu, prebrodili smo teške protivnike, pred nama je ipak nešto lakša prepreka, ali svako opuštanje može skupo da nas košta. Pobeda bi nam dala mir u drugoj polovini kvalifikacija, jer bismo sve još cvrce držali u svojim rukama - kazao je Adžić.

Desni bek Milan Gajić kaže da ni najmanje nije iznenađen činjenicom da "orlići" imaju sve četiri pobede na startu kvalifikacija, jer smatra da ova generacija nakon trofeja nosi šampionski pelcer.

- Ne znam da li su navijači i javnost očekivali četiri pobede na startu, ali ja jesam, zbog kvaliteta i pedigrea ovih momaka, koji su naučili da pobeđuju. Narod mnogo očekuje od nas, postavili smo visoke standarde i probaćemo da pobedimo na svakom meču, iako znamo da neće biti lako, kao što nije bilo lako ni u Beču. Analizirali smo utakmicu Jermenije sa Rusijom, oni na domaćem terenu žele da igraju i da se nadigravaju, što nam svakako odgovara - zaključio je defanzivac francuskog Bordoa.

Utakmica između selekcija Jermenije i Srbije do 21 godine igra se sutra od 12 sati po srednjeevropskom vremenu.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online