Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.11.2017.
15:28
Vestionline, FK Crvena zvezda A

Milojević: Gode Vengerove pohvale, ali London je zaboravljen, mislimo samo o Radničkom

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 16. kola Superlige Srbije gostuju Radničkom u Nišu. Meč je na programu u nedelju, 5. novembra, od 17.00 časova.

Tanjug
Nema vremena za odmor, na redu je gostovanje u Nišu

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja pred ovaj susret.

- Nešto više o onome što vas sve zanima, o fizičkom stanju mojih igrača, znaćemo posle današnjeg treninga.  Vratili smo se  sa puta juče i prema prvim informacijama koje imam svi se osećaju dobro, nemamo nikakvih problema. Idemo u fudbalski grad, znamo šta Radnički znači za Niš. Jako poštujem sve timove koji imaju bogatu istoriju. Siguran sam da je Radnički više od kluba za navijače, znamo kakvu podršku Meraklije pružaju svojim fudbalerima. Radnički je pokazao da je ambiciozan klub sa ambicioznim rukovodstvom i zato sam siguran da nas očekuje teška utakmica. Oni imaju izuzetno respektabilnu ekipu i mislim da su glavni favoriti da izađu u Evropu na leto. Očekujemo da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta i da nam navijači u ovom trenutku,  kada su nam najpotrebniji, pomognu da dođemo do pobede. Lepo je igrati u Nišu. Dok sam bio mlađi, u tom periodu je Radnički napravio svoj najveći uspeh u istoriji,iznedrili su mniogo dobrih igrača, dosta njih je kasnije i igralo u Zvezdi. Zato sam siguran da nas očekuje spektakl u Nišu – rekao je Milojević.

Zvezdin strateg istakao je da je čitava ekipa potpuno fokusirana na meč u Nišu.

- Ja sam zaboravio utakmicu u Londonu. Razmišljam samo o meču sa Radničikim.

Voljom žreba izabranici Vladana Milojevića nakon teških utakmica u Ligi Evrope imaju i teška gostovanja u domaćem prvenstvu.

- Sada smo iskusniji nego što smo bili prošlog puta nakon mečeva sa Kelnom i Arsenalom, mislim da igrači ne bi trebalo da ponavljaju greške od tada. Mada, nismo mi pravili neke velike greške ni u tim utakmicama. To je tako, igrači moraju da budu svesni da nemamo mnogo vremena za odmor. Svako od njih mora da ima automotivaciju, da pokrene sebe pred svaki meč. Ne bih se vraćao na te faktore koji postoje, jer oni moraju sve da prevaziđu. Verujem da će sutra na terenu biti sve u redu.

Nakon meča sa Arsenalom, trener londonske ekipe Arsen Venger izneo je pohvale na račun igre Crvene zvezde.

- Sigurno nam je drago kada čujete lepe reči od takvog trenera. Sa druge strane, uvek su vam takve reči hvale obaveza više. Mislim da su moji igrači pokazali da mogu, da vrede i mislim da to može da se nadogradi vrednim radom. Svesni su da moraju da se trude još više.Prijaju pohvale, ali je jako velika obaveza kad čujete takve reči od jednog eminentnog stručnjaka, jednog od najbojeg u Evropi. Nije to samo kurtoazija, pokušavam da pokažem svojim igračima da šta god dobro da urade, to mora da im bude podstrek da budu još bolji . Fudbal je takav, niko se više neće sećati te utakmice, ona ide u anale, a pred vama su nova dokazivanja. Zato je fudbal sport tatkav kakav jeste i zato je i lep – poručio je Milojević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online