Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 24.09.2017.
18:10 >> 21:24h
Vestionline A

Partizan se kockao, ali na kraju profitirao na Banjici (VIDEO)

Neplanirani remi protiv Napretka u Humskoj nije previše uzdrmao ekipu partizana pošto su crno-beli u meču 11. kola savladali Rad na Banjici sa 4:2 (2:0), ali ono što može da brine trenera Đukića su dva primljena gola u duelu sa slabašnim rivalom, a sve pred gostovanje kijevskog Dinama.

M. Todorović
Detalj sa meča Rad - Partizan

NIje dobro počeo meč za Partizan na tradicionalno lakom gostovvanju na Banjici pošto se već na zagrevanju na povredu u zadnjoj loži poćalio golman Stojković pa je na gol stao mladi Marko Jovičić. Maler sa povredama imali su i domaći pošto su čak tri fudbalera Rada morala da napuste meč već u prvom poluvremenu.

U prvih 45 minuta viđena su dva gola pošto su mrežu domaćih pogodili Ožegović u 15. i Mitrović u 28. minutu pa je izgledalo da će crno-beli lagano osvojiti tri boda bez prevelike potrošnje energije pred važan meč u Ligi Evrope.

Međutim, na startu drugog dela desila su se dva velika propusta u odbrani koja su "građevinari" umešno iskoristili i za svega šest minuta su postigli dva pogotka koja su im donela izjednačenje.

S obzirom na to da trener Petrić nije imao pravo da izvrši više nijednu izmenu bilo je očekivano da domaći kondiciono padnu u završnici meča što se i desilo. Sveži Jovanović je u 79. minutu posle gužve pred golom gurnuo loptu u mrežu i doneo novo vođstvo crno-belima, a tačku na meč stavio je Leandre Tavamba posle odličnog solo-prodora.

Rad - Partizan 2:4 (0:2)

Zonjić 48, Vujačić 54 - Ožegović 15, Mitrović 28, Jovanović 79, Tavamba 88  

Stadion: Kralj Petar I

Sudija: Milorad Mažić  

Rad (4-5-1): Zogović - Volkov, Rendulić, Zonjić, Vico (24 Šipčić) - Piščević (19 Mladenović), Stojanović (46 Vujačić), Denić, Lutovac, Petrović - Lukić.  

Partizan (4-4-2): Jovičić - Vulićević, Miletić, Mitrović, Antonov - Radin, Marjanović, Đuričković (84 Janković), Pantić (64 Suma) - Tavamba, Ožegović (74 Jovanović).

Partizan je preuzeo drugo mesto na tabeli od Vojvodine, ali i dalje ima pet bodova manje od Crvene zvezde koja je vodeća na tabeli. 

Tok meča:

Drugo poluvreme

90+3. minut - Kraj utakmice, Rad - Partizan 2:4 (0:2)
90. minut - Tri minuta nadoknade izgubljenog vremena

88. minut - GOOOOL, pogodio je i Tavamba i tako rešio pitanje pobednika na Banjici - 2:4

85. minut - Zogović brani udarac Antonova, 13. korner za Partizan

79. minut - GOOOOL, ponovo vode crno-beli, Tavamba je promešao odbranu Rada., šutirao, izblokirali su domaći, a Jovanović je odbitak proseldio u mrežu - 2:3

74. minut - Suma i Jovanović su zamenili Pantića i Ožegovića, Đukić traži tim koji bi mogao da donese pobedu Partizanu

66. minut - Kakva šansa za Rad da napravi potpuni preokret, Lutovac se izborio za loptu, ali je šutirao pored gola

60. minut - Dobar pokušaj Tavambe, lopta ide preko gola posle njegovog loba

54. minut - GOOOOL, Vujačić posle asistencije Denića poravnava na 2:2. Rad nije pojkazao ništa u prvom delu, a onda kao da je neki drugi tim izašao na teren u drugom poluvremenu - 2:2.

53. minut - Dobar udarac Nenada Lukića, lopta ide pored gola Jovičića
50. minut - Marjanović je vrlo brzo mogao da vrati dva gola viška Partizanu, ali lopta pogađa stativu posle njegovog udarca glavom nakon kornera

48. minut - GOOOOL Mladenović je šutirao sa 27-28 metara, Jovičić je odbranio, ali je tu bio Zonjić da loptu gurne u mrežu - 1:2

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, povređenog igrača Rada Stojanovića zamenio je Vujačić

Prvo poluvreme

45+2. minut - Kraj prvog poluvremena na Banjici, Rad - Partizan 0:2

45+1. minut - Povredio se i Marko Stojanović u ekipi Rada, moraće Petrić da napravi i treću prinudnu zamenu
45. minut - Partizan dominira terenom, Rad bez pravog šuta na gol Jovičića
35. minut - Ožegović šutira pored gola sa oko 17-18 metara

28. minut - GOOOOL, Mitrović postiže svoj prvi gol za Partizan, ali posle velike greške golmana Zogovićakog je lopta preletela i pala pravo na glavu štopera crno-belih - 0:2

23. minut - Tavamba se poigravao pred golom domaćina i na kraju je uputio loš udarac
22. minut - Dve prinudne izmene zbog povreda igrača morao je da izvrši trener Rada Petrić, Mladenović je zamenio Piščevića, a umesto Vica u igru je ušao Šipčić 
19. minut - Dobar udarac Mitrovića posle odbitka nakon kornera, ali tik pored gola

15. minut - GOOOL, vodi Partizan, Đuričković je odlično pronašao Ožegovića kom nije bilo teško da savlada Zogovića - 0:1

10. minut - Odličan udarac Đuričkovića sa distance, brani Zogović
7. minut - Za sada bez šansi pred oba gola
1. minut - Utakmica je počela, odmah jak start Rendulića nad Ožegovićem

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online