Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 15.09.2017.
14:48
M. Topalović - Vesti A

Voždovac pred Zvezdu: Praznik, to je prava reč!

Ilija Stolica nestrpljivo čeka nedelju i duel sa crveno-belima. "Možemo da se nadamo vrhunskoj predstavi", poručio je trener "zmajeva".

fkvoždovac.rs
OPTIMIZAM: Saša Ivković i trener Ilija Stolica (Voždovac)

Posle devet odigranih utakmica, fudbaleri Voždovca su visoko plasirani na tabeli Superlige Srbije. "Zmajevi" su na trećem mestu, sa samo jednim bodom manje od vodeće Crvene zvezde (doduše i dve utakmice više), koju dočekuju u nedelju od 17 časova (prenos na TV Arena Sport).

Stanje na tabeli najavljuje derbi 10. kola, a na Dušanovcu ne kriju pobedničke ambicije bez obzira na ime rivala.

"Znamo kakav nas protivnik očekuje, uverili smo se protiv BATE Borisova da imaju kvalitetan tim. Nadam se da ćemo mi ući u utakmicu s namerom da se nadigravamo, da postignemo gol i s namerom da pobedimo", poručio je defanzivac Saša Ivković.

Trener Ilija Stolica istakao je da je zadovoljan rečima svog igrača i dodao:

"Reč parznik je prava reč za najavu ovakve utakmice. Imamo vrhunskog protivnika, po onome što Crvena zvezda pokazuje i na domaćoj i na evropskoj sceni i po onome što smo mi prikazali u dosadašnjem toku prvenstva, možemo da se nadamo vrhunskoj predstavi. Raduje me ova utakmica, jer ćemo pored igrača na terenu imati i taktičko nadmudrivanje dva stručna štaba. Zvezda ima vrhunski individualni kvalitet, ali verujem da ćemo znati da im odgovorimo".

"Zmajevi" su u sredu u Kruševcu savladali Napredak 2:1, dok su crveno-beli dan kasnije u Ligi Evrope odigrali 1:1 protiv BATE Borisova u Beogradu.

fkvoždovac.rs
Jedan od aduta: Aleksandar Ješić (Voždovac)


"Zvezda je imala u četvrtak evropsku utakmicu, a mi u sredu, protiv Napretka, jer je to vrlo kvalitetna ekipa, koja poput nas pretenduje na mesto koje vodi na međunarodnu scenu", zanimljivo je konstatovao Stolica.

Igrači Voždovca imali su dan više za odmor od rivala, ali mladi trener ne misli da će to imati veliki uticaj na pripremu utakmice kada je Zvezda u pitanju.

"Siguran sam da imaju dovoljan fond igrača i da će umeti adekvatno da promene tim. I mi ćemo napraviti nekoliko rotacija u timu, jer smo u sredu imali tešku utakmicu. To je ritam koji je potpuno normalan u Evropi i nadam se da će naši klubovi imati potrebu da se navikavaju na njega što češće".

Za kraj, trener "zmajeva" je rekao da bi na raspolaganju trebalo da ima sve igrače. 

"Mislim da će svi biti zdravi, imali smo neke sitne stvari, poput stomačnih virusa, za koje se nadam da će biti prevaziđene do nedelje".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online