Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.09.2017.
02:10
D. Pašić - Vesti A

Srbija pet od pet

Fudbaleri ATSV Srbija iz Salcburga su definitivno hit sezone. Momci novog trenera Milana Pavlovića su u 5. kolu Druge zonske lige Sever A, slavili u gostima protiv USV Šledorfa sa 5:0 (3:0) i nastavili seriju sjajnih partija.

D. Pašić
Serija još traje: Fudbaleri Srbije iz Salcburga

Naši fudbaleri imaju 100 odsto učinak, pošto su u pet utakmica ostvarili isto toliko pobeda i već sada su najveći favoriti za plasman u veći rang.

Na terenu Šledorfa već u 2. minutu je na semaforu stajalo 0:1. Slavko Zarić se vešto snašao pred golom Lamera, koji je samo pogledom ispratio pogodak u levi ćošak. Trener domaćina Manferd Junger je već u 14. minutu izvršio izmenu i na teren ubacio Gojingera umesto Prosingera.

Ništa to nije uticalo na igru, pošto je Srbija već u 25. minutu vodila sa 2:0. Bio je to autogol golmana Lamera, koji je nespretno reagovao i ugurao loptu u sopstvenu mrežu. Za miran odlazak na poluvreme se pobrinuo Viktor Isailović, koji je u 38. minutu sigurno izveo opravdano dosuđeni penal za goste iz Salcburga.

Jedini bez poraza

Poslednji uspeh Srbije je utoliko veći, pošto je domaćin do ovog meča bio bez poraza i imao skor od dve pobede odnosno dva remija. Sada su na tabeli fudbaleri Srbije jedini neporaženi i vode sa 15 bodova. Drugi je SG Pervang koji ima učinak od četiri pobede i jednog izgubljenog meča.
Srbija u subotu, 9. septembra, od 17 sati ima priliku da nastavi pobednički niz. Na Panorama stadion dolazi UFC SV Halvang 1b.

U nastavku smo takođe videli dominaciju fudbalera u belim dresovima. Uzalud je domaćin pokušavao da makar dođe do počasnog pogotka. Da je na pomolu ubedljiv trijumf lidera prvenstva potvrdio je golom u 62. minutu Dušan Stojanović.

Oko 150 gledalaca je polako počelo da napušta stadion pošto je na semaforu stajalo 0:4. Stojanović je postigao i peti gol za sjajnu ekipu iz Mocartovog grada. U 79. minutu je primorao Lamera da peti put vadi loptu iz mreže. Bila je ovo odlična prilika da trener Pavlović pruži šansu i igračima sa klupe, koji su je u potpunosti iskoristili.

SRBIJA SALCBURG: Šabanović, Bijelčević, Lekhotski, Živojinović, I. i D. Stojanović, Petrović, Isailović, Ristić, Ninić i Zarić. Igrali su još: Ilić, Nastić i Komosar.

Ostavka Peraćanina

Protekle nedelje je bilo uzbudljivo kod našeg kluba iz Salcburga. U 4. kolu Kupa Salcburga, ATSV Srbija je neočekivano izgubila kod kuće od SV Strasvalhena sa 0:4 i ispala iz daljeg takmičenja. Trener Aleksandar Pećaranin je posle meča saopštio upravi da napušta mesto šefa stručnog štaba. Rešenje je brzo nađeno, jer je tim preuzeo Milan Pavlović, koji je i proteklih sezona bio trener naše ekipe.








 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online